Fora › Wladca Smokow › Dyskusja o grze › Lexi – czyli zakała serwera
Temat zawiera 177 odpowiedzi, i ma 29 odpowiedzi, ostatnio zaktualizowany przez 32807167 2 lat, 7 miesięcy temu.
-
AutorWpisy
-
9 lutego, 2022 o 11:37 am #54372
23508493UczestnikDoskonale wiem kim jesteś i nie kłam po raz kolejny. Nikt Cie nie obraża, więc nie wyolbrzymiaj i nie dodawaj sobie za dużo tak jak to lubisz. Ja z nikim ne flirtuje, ani się nie szmacę w przeciwieństwie do Ciebie. Ciekawe czy Twoja żona wie co wypisujesz na temat kobiet i co o niej piszesz i to tam gdzie nie jedna osoba to widzi. Jak piszesz, że zostawisz ją dla innej albo inne głupoty. Ciekawe jakby Twoje dzieci się czuły jakby zobaczyły co tatuś robi? Martw się o siebie odemnie się odczep, bo mogę napisać jeszcze dużo więcej, ale nie chce. Jadnak to nie jest istotne bo temat ten nie powstał po to by wylewać tu swoje żale i oczerniać innych ludzi kłamiąc i oszukując. Dalej czuj się pokrzywdzony i broń Lexi chodź sam wiesz, że ten temat powstał nie bez przyczyny i nie bez przyczyny tyle osób chce żeby została ukarana za świństwa, które robi wielu graczom i kłamstwa, oszustwa, szyderstwa wyzwiska i groźby karalne.. Niech to do Ciebie dotrze bo robisz tu to samo co robisz na grze. Po raz kolejny udowadniasz jak jest.
- Ta odpowiedź została zmodyfikowana 2 lat, 9 miesięcy temu przez 23508493.
9 lutego, 2022 o 12:34 pm #54374
22147380Uczestnik-Co tu za Plotkary grają specjalnie wstawiłem fotke z neta, byle jaką żeby tylko była.
-TO fotka Mojego starszego-brata
Dobre sobie 😉 nic dodać nic ująćPs. Trochę wysiłku to kosztuje ,żeby się nie pogubić w kłamstwach .Do tego ogromnym wysiłkiem jest sprawdzić to, że nie jestem Veronicą …. no cóż no cóż życie bywa skomplikowane.
10 lutego, 2022 o 10:10 am #54407
Bea BlueUczestnikKolejne kłamstwo nie ważne czy Lexi czy To tylko… Za bicie graczy w kopalni albo na mapce nie ma żadnych nagród. Żadnych. Lexi bije wszystkich z czystej złośliwości. Czasami nie można sobie gry poogarniać, a to jest utrudnianie gry innym graczom. A co do „ma screeny…”… Wszyscy „znamy” ludzi „mam, ale nie pokaże” 😀 Pozdrawiam
10 lutego, 2022 o 1:31 pm #54422
24583413Uczestnik10 lutego, 2022 o 1:31 pm #54423
24583413Uczestnik10 lutego, 2022 o 2:10 pm #54424
24583413Uczestnik10 lutego, 2022 o 2:12 pm #54425
24583413Uczestnik10 lutego, 2022 o 2:14 pm #54426
24583413Uczestnik10 lutego, 2022 o 4:51 pm #54427
MisioUczestnikZobaczcie co Veronika pisze na grze i obraża kazdego ,od rana do wieczora
I nie jestem ARio oszustko intrygantko ,
Prowokujesz ludzi do klótni i zgłaszasz, powinni cie zbanowac
Veronica-to chore,to samo krysti28 obie hejtujecie i niszczycie gre
Każdego obgaduje,przez nie caly serwer cierpi,
Prosze o sprawdzenie i interwencie BANA Veronice za oszczerstwa obraze hejty10 lutego, 2022 o 6:54 pm #54430
xORKAxUczestnikSirMordred jesteś największym fałszywcem na tym serwerze tak to wypisywałeś po porady chciałeś mieć kampy robione błagałeś o pomoc a teraz tak piszesz ? Jesteś starszym panem facetem i tak się zachowywać gdzie ty masz honor ? Nie masz go wcale nie dziwie się że cię baba w życiu zostawiła bo naprawdę chu.. wart jesteś dwulicowy oszust. Mianowicie gra pozwala bić się gdzie chce i tego się nie zmieni a prowokacje multi kont można by było naprwić bo to co się dzieje to jest śmieszne na tej grze. W ciągu 1 h można zrobić 10 multi kont i obsmarować kogoś na forum prosząc o bana ? to nie normalne ale tak się dzieje przykład nagonka na Lexi..
10 lutego, 2022 o 6:58 pm #54431
xORKAxUczestnikFakt Betrix Veronika prowokują itd ale taka gra i gra na to pozwala a latać na forum z botami kłucić się bo przegrywasz to doładuj i wygraj nikt ci nie broni . Robienie botów i nagonka bo z kimś nie możesz wygrać na forum to śmieszne jest i tyle . Dlatego Sansara prosze o upomnienie wszystkich graczy i Usuniecie tego postu .. Gra pozwala to się gra i nikt nam bronić nie może a jak ktoś się pogodzić nie może niech zmieni serw i grę . pzdr Gracz Orka
10 lutego, 2022 o 7:04 pm #54432
xORKAxUczestnikBetrix Veronika same głupimi kłutniami cwaniackim prowokacjami sobie na to zasłużyliście że macie wojnę z Iza a że gra pozwala atakować się gdzie się chce to miej pretensje do twórców gry a nie na Forum szukacie zbanowanie kogoś bo jesteście słabe i nie dajecie rady ? to bursztyny chyba grać was nie trzeba uczyć ?
Nie potrafię dać rady to proszę usunąć taka ma być gra .. to śmieszne i tyle ..
Sansara prosze o kasowanie takich postów bo tylko śmiecą forum i ośmieszają ludzi .. Gracz Orka
Bursztynój Graj Wygrywaj10 lutego, 2022 o 8:36 pm #54435
23508493UczestnikTu nie chodzi o to, że ktoś kogoś atakuje, tylko chodzi o to, że wyzywa i obraża innych graczy a nawet grozi śmierciom naszym rodzinom dzieciom. Poprostu to jest przesada co ona wyprawia bo pozwala sobie na coraz więcej i myśli, że jest bezkarna. Drwi i szydzi ze wszystkiego i wszystkich nawet z administracji twierdząc, że nie zostanie ukarana bo ładuje dużo kasy w grę i chyba najwidoczniej ma racje. Zero szacunku do nikogo i niczego. Żadnych wartości. Na dodatek rozpowiada ludziom bajki, które na początku mojej gry też próbowała mi wmówić, ale zaczekałam i sama zobaczyłam jak jest na prawdę. Współczuje tym osobom, które jej broniom. Zawiedziecie się i to bardzo, ale cóż takie jest życie skoro nie chce się posłuchać i samemu wyciągnąć wnioski tylko ślepo idzie się za głosem kogoś nie wartego uwagi. Mam nadzieje, że post nie zostanie usunięty by więcej osób mogło dowiedzieć się kim jest Lexi.
10 lutego, 2022 o 9:22 pm #54436
xORKAxUczestnikTo proszę zmienić czat i nie słuchać 🙂 i też nie musicie jej szanować wystarczy nie prowokować i grać sobie swoje miło . Orka
10 lutego, 2022 o 9:39 pm #54437
24716046UczestnikŚmieszne jest to, że wrzucacie ss, na których pokazujecie jak to właśnie wy obrażacie 😀
-
AutorWpisy
Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.