Fora › Wladca Smokow › Dyskusja o grze › Lexi – czyli zakała serwera
Temat zawiera 177 odpowiedzi, i ma 29 odpowiedzi, ostatnio zaktualizowany przez 32807167 2 lat, 7 miesięcy temu.
-
AutorWpisy
-
6 lutego, 2022 o 4:04 pm #53908
22147380UczestnikO dokładnie tak wystarczy wejść i zobaczyć kto jak się zachowuje zgadzam się w 100% z przedmówcą 😉 i koniecznie archiwum zobaczyć o ile jest taka możliwość ,najlepiej od momentu połączenia serwerów szybko wyjdzie prawda na jaw 😉
a tutaj mam takie perłki :
tak Lexi odnosi się do swoich wyznawców :
a tutaj zostaliśmy wezwani na „komende”(w sumie nie do końca wiadomo kto, bo wszyscy mają z nią spine ) za oraze i szyserstwa -.-
dodam tylko ze te ss są z listopada…
- Ta odpowiedź została zmodyfikowana 2 lat, 9 miesięcy temu przez 22147380.
6 lutego, 2022 o 5:58 pm #53910
KOSTEKUczestnikGdy nas połączyli z serwerem 75 grałem z Onajem w klanie.
Narima lała LEXI kontem Yokera ,
wysmiewała ją obrażala i załatwiała bany Lexi i słodziakom.
Wykorzystał to Marcin chcial miec zastepce w naszym klanie,
Chciał połaczyc Słodziaki,gdy lexi miała bana i pisac nie mogla.
Onaj to wyczaił ,bo zadzwonił do lexi i wyszło marcina oszustwo ,
wtedy Marcin uciekł do zgody,żeby zniszczyc LEXI
z pomocą Beatrix i wiedzmulki zniszczyl klan Onaja
Ja poszedłem do słodziakow do Lexi klanu i kilku ze mna ,
częśc za marcinem do zgody i do innych klanów.
Ja i Onaj mielismy z lexi kontakt tel- to wiedzielismy jak naprawde bylo,
,bo Lexi pisac nie mogła,to marcin nagadal na nią głupoti .
Od tej pory zaczeły sie wyzwiska Marcina,Narimy Beatrix Wiedzmulki.
Lexi urosla spusciła im łomot,
zaczeły sie wspólne jazdy.
Narima zmienila nazwe na LAJNE, Yokera konto zmienila na Dev44 ,potem C4a3H,Marcin= Manius,aurora-Baska,porozdawali pasy do kont,żeby wyzywali LEXI
natworzyli multi kont.
Skumali sie z beatrix i wiedzmulką, zaczeły sie jazdy po słodziakach.
Wyzywanie LEXI, slodziaków, prowokowanie żeby ją zgłosić i zał jej bana
Mnie biła Veronica grac nie dawała ,wyzywala,Alicja i Lexi bronili
Marcin tez pomagal jej, wysmiewali,szydzili,
gdy ktos sie odezwal ,mówili multi lexi ,
grac nikomu z klanu slodziaki nie dawali ,
Bili Alicje =cała zgoda, tak napusciła Narima na nią Marcina i reszte .
Wierszyki układała, a Beatrix i Wiedzmulka podjudzali i tez wyzywali,
to Alicja i Lexi zmieniali frakcje i ich leli
-Zbuntowali kogo dali rade
Mnie tez leli, grać nie mogłem ,Pisali dawaj cieniasie ,gdzie sie chowasz?
smieli sie e cienias jestem, ze multi lexi,wtedy Lexi łup w łepek ich.
Gram przez FB i nikt tu dostepu nie ma,Beatrix ploty tylko roznosi i inni
Gram teraz mniej bo mam 3 zmianową prace,ale wyzywają każdego a potem donoszą
Lexi jest najlepsza za to nie nawidzą jej ,
gdyby z nią dobrze żyli nie niszczyli jej klanu
pomagała by każdemu ,a tak dostają łomot ,
urosne też im odpłace tak jak oni mi robią
Smieli sie ze lexi tyłkiem na vipa zarabia pod latarnią,ze suka, dziwka ,oj jak obrazali
że duren nie lekarz i inne takie obrazy,a ona ich lała
starsze osoby a jaka ich kultura ,
Lexi młoda dziewczyna ,zaradna, umie grac i za to z zazdrosci donoszą,
bo im juz nie pomaga,
tylko tym co są ok .
Mam tel do lexi i jak cos trzeba dzwonie i tyle i zawsze pomoże, ZAWSZE
To fajna osobaa .
Z tymi osobami inaczej sie nie da.
Zamkijcie ten temat po co sie osmieszają -sami robią gorzej
VENOM- KOSTEK
PS. piszecie podawajcie nicki w grze nie piszecie z multi kont6 lutego, 2022 o 7:01 pm #53911
23508493UczestnikPo pierwsze to Alicja-27ALIS27 zaczęła pierwsza wymyślać wierszyki i piosenki na Marcina Veronice i innych graczy. Napisze na moim przykładzie ja jestem mniejsza atakują mnie codziennie-Lexi i jej banda i to po parę razy (może domyslisz się wtedy jaki mam nick na grze :)) chociaż ja nie atakuje ich nigdy. Na kopalni nie da się ustać kiedy one są w grze. Ona już nie patrzy kogo atakuje, a jak ktoś coś napisze, dlaczego go bije skoro ktoś nikogo nie atakuje, to Lexi pisze na światowym, że ktoś beczy, albo, że to za Veronice lub inne rzeczy wymyśla. Ale to już pominę bo teoretycznie gra polega na pokonywaniu mniejszych graczy. Lexi nie jest taka święta, jak sam piszesz masz 3 zmianową prace i nie widzisz wszystkiego co jest pisane z jej konta. Jak ona wyzywa i szydzi z tym
wyłaź z nory
albonie wyjdziesz na kopalne
będziesz stać na świętym cały czas
itp. to one z Alicją zaczęły. Wyzywanie innych graczy on najgorszych np meneli, gówien, albo, że ktoś szuka frajerów na grze, ze dziewczyny puszczają się za doładowania do gry itp. reszty już nawet nie będę tu pisać bo aż wstyd, żeby młoda dziewczyna tak wulgarnego języka używała. Na dodatek grozi graczom i chi rodzinom to jest takie fajne? A Lexi sama pisała kiedyś, że nagrywała filmy dla dorosłych, więc nie ma co się dziwić, że każdy myśli, że tak zarabia :). Swoim zachowaniem sama kwestionuje to, że ma studia, ale jak już wcześniej było pisane do tego konta ma dostęp wielu ludzi, którzy piszą z jej konta różne rzeczy i pomagają jej w tworzeniu konta.Może myślisz, ze to jest fajna osoba bo mało grasz i nie widzisz kto tu jest prawdziwym prowodyrem nieporozumień i kłótni na grze. A ten wątek przyda się dla osób które chcą zagłębić się w temat Lexi i jej zachowania praz dowiedzieć się dlaczego ubywa graczy zamiast przybywać 🙂6 lutego, 2022 o 8:17 pm #53912
To tylko awatar-plotkaryUczestnik1 – https://www.fotosik.pl/zdjecie/7dd9955f8c786238
2- https://www.fotosik.pl/zdjecie/e46e0cd039b14ce3
3- https://www.fotosik.pl/zdjecie/c896c06cb631afde
4 – https://www.fotosik.pl/zdjecie/14b5d2831d5db88d
5 – https://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/e7acd5afa79270a0
Krysti28 Z tego co widziałem to ty podjudzałas każdego też z Veronicą i to że komuś za chamstwo ktoś życzył czegoś,to nie jest żadna obraza ,
zasłyzłas to masz,a czego można życzyć podłym ludziom? pomysl ,,,
Kobieta mająca dzieci i w grze robi z siebie błazna ,ktoś ci zwrócił uwage, a ty robisz z tego afery?
to naprawde chore,
poszukam na ciebie też mam gdzieś,
jak obrażasz Lexi Allicje i kazdego z klanu słodziaki6 lutego, 2022 o 8:36 pm #53913
23508493UczestnikNie znasz sytuacji o co poszło jak chodzi o konkretnie dlaczego Lexi zachowuje się hamsko i grozi śmiercią ! MOPSEM (co jest dla mnie śmieszne) i innymi rzeczami mi i mojemu dziecku na światowym czacie gry.Co zaskoczony nie wiedziałeś o tym? To nie jest zwykłe zwracanie uwagi. Po pierwsze nie życzę sobie żeby ktoś wchodził mi z butami w życie osobiste bo to nie ma nic do rzeczy odnośnie gry. Po drugie odpłacałam Lexi pięknym za nadobne bo to ona zaczęła mnie wyzywać jak stanełam w obronie gracza z mojego klanu którego wtedy obrażała. Po trzecie widocznie naprawdę próbujesz wypowiadać sie na temat o którym nie masz pojęcia bo mało wiesz o wyczynach swojej pani.Po czwarte sam święty nie jesteś bo niejednokrotnie wpadałeś na grę i bez konkretnej przyczyny wyzywałeś wielu graczy bo ktoś źle sie wyraził o lexi. nie wiem czy ona Wam za to płaci czy robi dla Was coś innego, ale wybudź się człowieku wreszcie z tego snu nawet jesli to dla Ciebie naprawdę piękny sen i zacznij żyć życie realnym 🙂
6 lutego, 2022 o 8:44 pm #53914
23508493UczestnikW tych linkach nie ma nic gdzie ja bym obrażała kogokolwiek
6 lutego, 2022 o 9:04 pm #53915
LEXIUczestnikPoczytajKrysti 28 co pisałas Marcinowi,W grze jest kiełbasa?
Są jeszcze inne linki jak obrażasz Lexi,
Na każdego tu piszącego są linki ,Nikt slepy nie jest
Każdy tu z piszących obrażał wyzywał Lexi, za to was leje i to nie jest zakazane ,
a za obrazy,, powinien byc zablokowany czat wszystkim,,,
Bo nie ma chyba gracza którty nie wyzywa
Ale można zrozumieć LEXI -jest młoda, a wy starsi ludzie i gdzie wasza kultura
Gzie?
Demony Sexu w grach są nie potrzebne prawda?
-to gra ludzie nie portale randkowe6 lutego, 2022 o 9:18 pm #53916
23508493UczestnikNikt nie obrażał jej pierwszy, każdy normalny człowiek broni się kiedy jest obrażany. Nie zastanawia Was dlaczego wszyscy są przeciwko Lexi? Może to ona wszystkich prowokuje pierwsza i robi świństwa zastrasza i wyzywa? Nikt z grających nie groził śmiercią ani jej ani jej rodzinie (w tym małemu dziecku) a ona to zrobiła i też są na to linki i dowody, ale w tej chwili ich nie upublicznię 🙂 . Jak kogoś nie zna niech nie próbuje oceniać po grze. Żeby kogoś oceniać trzeba samemu świecić przykładem. Zakładając konto na tej grze moim cele było spędzenie miło czasu i odpoczynek, co wyraźnie uniemożliwia zachowanie paru osób ps. nie ośmieszaj się z tymi Demonami Sexu jak to napisałaś-popatrz na swoje zdjęcie profilowe 😀 Ja tam mając 30 lat nie czuje się jak to określiłaś
stara
🙂6 lutego, 2022 o 9:34 pm #53917
To tylko awatar-plotkaryUczestnikWchodzisz grac to graj nie Wypisujesz głupoty Krysti 28 na Lexi , przeciwko Lexi są tylko wasze Multi i Ci którzy rywalizowali z Lexi,nie dali rady,
teraz sa z wami i dokuczają tak samo jak ty Krysti 28
To Ze LEXI jest top 1 serwera ,ile razy pisaliscie że jest dnem zerem nikim zadnym Top zapomniałas?,
tak zachowuje się osoba która jest matką?,
Sama piszesz w grze że masz dzieckoo i jaki przykład mu dajesz pisząc o kięlbasach i innych głupich rzeczach?
Wez sie za gre i nie pisz głupot żeby zabłysnąc w grze
Krysti gdybys Byla miła nikt by ci nie życzył nic złego ,a zaszłas za skóre to życzy- to normalne
Życzenia dobre czy złe nie są ani obrazą ,ani wyzwiskiem tylko zaplatą za swoje czyny w grze,,
Podpuszczacie macie na co zasłużyliscie
Swięty nikt w tej grze nie jest,
urosne też odplace za ataki na kopalni…
POZDRO6 lutego, 2022 o 9:51 pm #53918
HerculesUczestnikWitam . Od roku nie gram ale widze ze mam tu do powiedzenia, Zeby byla jasnosc dla wszystkich- tak to ja przegonilem lexi i odebralem jej top 1 .Od roku juz nie gram ale widze ze na serwie zamiast sie poprawic to sie pogorszylo a ta pania o ktorej mowa w temacie to juz wogule powalilo z zachowaniem. Moim skromnym zdaniem odbija jej na punkcie wladzy, chce pokazac ze jest najlepsza ale szczerze- gdybym gral dalej to … z reszta ci co mnie znaja wiedza co by bylo i nie chce w to brac. Zakonczylem gre wlasnie z powodu zachowania jej – brak kultory i zero hamolcow przyzwoitosci – od poczatku wiec o czym tu pisac skoro tak bylo jak jeszcze gralem. Malo tego – wlasnie dowiedzialem sie ze ta OSZUSTKA – smiem tak napisac – twierdzi na swiatowym czacie ze ma niby ze mna kontak telefoniczny. Czy mam dalej to komentowac? Napisze krodko i drukowanymi literami zeby doszlo do wszystkich- TA OSOBA NIE MA ZE MNA ZADNEGO KONTAKTU A TAKZE NIE ZYCZE SOBIE BY JAKIKOLWIEK MIALA. I NIGDY NIE CHCIALEM GRAC WSPOLNIE Z TA OSOBA.
wiec chyba najwazniejsze co bylo do powiedzenia juz powiedzialem . Przyjaciolom z serwera zycze powodzenia i zeby wreszcie gm wziol sie do pracy i ja wykonal,
Z pozdrowieniami HERCULES6 lutego, 2022 o 9:54 pm #53919
23508493UczestnikNie wypisuje żadnych głupot tylko się bronę i to czy jestem matką czy nie nie nie ma nic do rzeczy bo jest moja prywatna sprawa i nic nikomu do tego. A groźby jakie stosuje Lexi są karalne jeśli chcesz wiedzieć i zastanawiam się czy tego nie dostarczyć do odpowiednich instytucji w obawie o zdrowie a nawet życie nie tylko moje ale i najbliższych. Nie będę miła dla kogoś kto mnie wyzywa, robi świństwa i grozi. Lexi jest człowiekiem nieobliczalnym i nie wiadomo czego się spodziewać. Zacznij odróżniać grę od realnego życia. Gram dla przyjemności ale dla poklasku.
6 lutego, 2022 o 9:59 pm #53920
Bea BlueUczestnikDo Venom-Kostek. Ja jestem z s89, czyli prawie ostatni serwer przy połączeniu. A cała tą wojnę „przyniosły nam” klany z wcześniejszych serwerów. Proszę nas nie wciągać w sam początek konfliktu, bo nas wtedy nie było z wami. I opowiadasz bzdury tak ogólnie. Lexi jest z s75, a ja s89 – ile to jest różnicy w czasie? Ok. 14 tygodni. Lexi już była generałem dominacji jak nas połączyli… więc może troszkę logicznego myślenia? I to co wypisujesz jest jedną wielką bzdurą, historyjką wymyśloną przeciwko tym, którzy nie chcieli grać tak jak Lexi każe. I jeszcze jedno ci powiem. Jak nas do was dołączyli to ty już byłeś w Słodziakach. Więc proszę mnie nie obwiniać o coś w czym nie brałam udziału. Tak właśnie Lexi i jej poplecznicy przekłamują historię naszego serwera i wyżywają się na wszystkich graczach. Kiedy ja cię biłam? Kiedy cokolwiek mówiłam na twój temat? Kiedy biłam i ubliżałam Słodziakom? Kostek powiedz mi ile ty przebywasz w grze, ile wiesz naocznie co się dzieje, a ile tylko z opowieści Lexi? Ja mam dowody na to, jak Lexi się do mnie odnosi, a ty masz dowody na to, że ja Lexi ubliżam? Nie masz, bo ja tego nie robię.
6 lutego, 2022 o 10:03 pm #53921
23508493Uczestnik. Ostatnie zdanie koryguje. Gram dla przyjemności nie dla poklasku 🙂
HERCULESIE, Lexi twierdzi, że ma kontakt telefoniczny z wieloma osobami, które nie mają i nie chcą mieć z nią nic wspólnego, ani z jej znajomymi. Nawet kiedyś ktoś jej udowodnił jak zaczęła grać osoba, która dawno nie grała i powróciła do gry. Wtedy Lexi zaczęła wyzywać również tą osobę z tego co widziałam. Dziwne to jest..6 lutego, 2022 o 10:33 pm #53922
MisioUczestnikCo ty Krysti 28 Wplątujesz w swoje intrygi innych graczy?Co ciebie interesuje że Lexi ma z kimś kontakty …,Kogo lubi kogo nie, jest wolną młodą dziewczyną ,nie to co ty Krysti 28.
To tylko jej indywidualna sprawa ,napewno nie twoja Krysti 28 i innych babuleniek
Lexi do Dobrych graczy nic nie ma, tylko do takich jak ty Krysti 28 plotkar i tobie podobnych .Pisz w swoim imieniu nie mieszaj innych
Widze nie raz na czacie co wypisujesz, to aż wstyd.
Ma racje Kostek-Venom powinni zablokowac czaty.Byłby swięty spokój,
Jezeli o Beatrix chodzi ,to ona zaczeła wojne z LExi ,plotąc głupoty na ta osobe i napiszczając graczy na lexi kłamstwami,Wczodze poczytac nieraz co plecie ta Beatrix na lexi,Jak można być tak podłą osobą Beatrix,nie mozecie załatwic lexi co szkoda? bo lexi jest dobrą osoba,co sir mordred ,Wiedzmulka Titan Gros i kilku przydupasików?Beatrix
ty zniszczyłas lexi klan słod\ziaki piszac kazdemu na pw glupoty mulciakami,snułas zawsze intrygi gdy Lexi nie była robilem screny i pokazywalem Venomowi ,on lexi co na nią gadałas gdy lexi nie było na grze,robiłas wszystko zeby ci pomagali w grze nawet karola chciałas przekręcic ,ale się nie udało,Onaja potem zgode,żeby pomagali jestes podła tyle powiem,zobacz ile ludzi przez ciebie odeszlo kazdy z kim grałas,,,,,
Ogarnijcie się babulenki to gra nie,Portale randkowe6 lutego, 2022 o 10:43 pm #53923
MisioUczestnikA i jeszcze dopisze nikomu w słodziakach Lexi nic nie każe ,po co kłamiesz Beatrix i jak was poołaczyli Venom gral z onajem ,bardzo długo czekał zeby lexi go do klanu wzieła, bo nie chciała ,nikogo z onaja klanu przez marcina plotki.Ty Beatrix chcialas niszczyc inne klany i poniszczyłas ,lexi nikomu nie rozwalila klanu tylko tty
Smiałas sie ze w zgodzie nikt lexi nie chce,zawsze chcieli tylko lexi lubila pomagac swoim maluszkom tyle kłamczuchy
TRZEBA SIE LECZYC ZAZDROSC TO CHOROBA -
AutorWpisy
Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.