Fora › Wladca Smokow › Wsparcie techniczne › Spis błędów & Sugestie
Otagowano: Ally
Temat zawiera 18 odpowiedzi, i ma 11 odpowiedzi, ostatnio zaktualizowany przez Beliar 6 lat, 2 miesięcy temu.
-
AutorWpisy
-
9 czerwca, 2018 o 6:43 pm #402
lewqqUczestnik1. Pakiet diamentów – Nie działa, nie można wysłać na czat pakietu, tak jakby wcale nie reagował.
2. Wymiana ametystu – ponoć, że to się wymienia na coś z petami, ale u nas tego niema, albo jeszcze czegoś nie zrobiliśmy.
3. Imperialne Nagrody – Q w Wydarzeniach. Odbieramy serce lawy, ale nigdzie niema wymiany.
4. Blitz Nieskończonej Próby po przejściu wszystkich 20 pięter. Dziś po raz pierwszy udało nam się przejść cały i fajnie gdyby pojawiła się opcja blitz dla tych, którzy już ukończyli min. raz ową Próbę na danym poziomie. Obowiązków coraz więcej, a nic nie można skrócić, ciężko będzie wszystko jednego dnia ogarnąć, albo trzeba będzie zrezygnować z pracy 😉
5. Kiedy zostaną odblokowane eventy klanowe ? Dużo fajnych eventów tam widać, ale szkoda, że tylko można na nazwy podziwiać 😉
6. Dodanie opcji „Pomiń” w Koronacji, nawet od jakiegoś lvl VIP, walki są monotonne, a przebiegiem walki nie potrzebuje się wcale interesować, kiedy przeciwnik jest dwukrotnie słabszy.
7. Możliwość w jakiś sposób zwiększenia ilości graczy w klanie, chyba, że to jest jakoś specjalnie zrobione w celu eventowym czy cuś, to nie było tematu.10 czerwca, 2018 o 6:19 am #403
lewqqUczestnikKurde nie mogę edytować tematu.
Tak. btw. Klient gry byłby super, w przeglądarce mocno się laguje i wszyscy się niepotrzebnie denerwują10 czerwca, 2018 o 1:25 pm #433
lewqqUczestnikAha i ostateczny poziom, wymaga lorda na 1 poziomie. O co z tym chodzi ?
10 czerwca, 2018 o 6:40 pm #437
SansaraOpiekun forumWitam!
Bardzo dziękujemy za taki szczególny opis.
Przekażemy uwagi odpowiednim osobom!Jeszcze raz bardzo dziękujemy
Pozdrawiam,
Zespół WS12 lipca, 2018 o 5:27 pm #1020
GwiazdeczkaaUczestnikPakiet złota – Nie działa, nie można wysłać na kanał frakcji
12 lipca, 2018 o 6:40 pm #1023
NaomiUczestnikLewqq żeby użyć ametysty trzeba zabić herszta miedzyserwerowego 😀 Pozdrawiam ^^
12 lipca, 2018 o 7:55 pm #1025
lewqqUczestnikWiem, wiem. Tylko teraz tyle chopa trzeba zwołać do bicia twardziela ;d
Pozdrowienia z S1 do S2, odbjur ! 🙂13 lipca, 2018 o 2:01 pm #1032
zibi715UczestnikPakiet złota – nie działa, pakiet diamentów – nie działa…zalegają w plecaku i modlą sie o naprawe bugu. Pasek reliktu nadal nie działa. Czarna lista to samo. Prace techniczne i aktualizacje gry nic nie zmieniają. Za to eventy na wydatki to są pilnowane jak najbardziej a ty graczu bądź krową dojną…płacz i płać 🙂
18 lipca, 2018 o 2:23 pm #1140
AllyUczestnikKarczma- źle wyliczana esencja. Pojedyncze losowania ok, ale nie mnoży z przedmiotu i z bursztynu . Dla przykładu wylosowałam 5 razy 100 powinnam dostać 500 a dostałam tylko 100. Wysłałam wiadomość do administracji z dokładnym przykładem ze zdjęciem dla dowodu 😉 Odpisali żeby inni też zgłaszali taki problem, więc postanowiłam napisać tutaj na forum. Jeśli macie też taki sam problem to piszcie. Sporo osób nie zwraca na to uwagi.
24 lipca, 2018 o 12:51 am #1228
19927381Uczestnikopiekun forum tylko dziękuje za zgłoszenia ale nie widziałem w ostatnich postach żeby coś zostało naprawione.
bardzo prosze o informacje kiedy powyższe problemy zostaną naprawione
31 lipca, 2018 o 7:54 pm #1326
GwiazdeczkaaUczestniknadal nic nie naprawione 🙁 czas najwyzszy przestac inwestowac w gre kase…
- Ta odpowiedź została zmodyfikowana 6 lat, 3 miesięcy temu przez Gwiazdeczkaa.
11 sierpnia, 2018 o 10:40 am #1556
BeliarUczestnikExp chyba sie troche nie zgadza na świete błogosławieństwo światła 🙂
s10 beliar
15 sierpnia, 2018 o 6:42 am #1625
GwiazdeczkaaUczestnikWitam. Kiedy zostanie cokolwiek naprawione? bo nic sie nie zmienia.. wrecz przeciwnie .
31 sierpnia, 2018 o 5:05 pm #2198
MisiaUczestnikWitam, chciałabym zaproponować wprowadzenie koła szczęścia i nagród online
https://scr.hu/7O9Ow46
https://scr.hu/djrja9n
https://scr.hu/vJwJkNg31 sierpnia, 2018 o 6:40 pm #2208
BeliarUczestnikkoło szcześcia jest , ale nagrod nie ma za czas pedzony w grze , naprawcie to , bo to podstawa ktora nie jest nowa w grze , u nas zwyczajnie nie dziala, prosze technikow o naprawe .
pozdrowienia z s10 beliar
-
AutorWpisy
Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.