Ciałbym zgłosić po raz 50-ty problem z odbioru dochodu.Gracz Birus serwer-S35.Konkretne wskazówki dotyczace problemu są w zgłoszeniu wyżej lub w wcześniejszych zgłoszeniach. Z góry dziekuje za poraz kolejny nie rozwiazania mojego problemu, ktory ciągnie sie juz od przeszło roku.Na ta chwilę mój dochód jakby osiągnąl maksimum wynosi na dzień dzisiejszy 5040000 złota.Problem z tym dochodem pojawił sie po dluższej przerwie gdzie nie grałem 2 lata.Gdy zacząłem ponownie grać czyli w czerwcu 2021 zauważyłem ten problem czyli brak odbioru dochodu w złocie.Jeszcze raz proszę o naprawe tego i rekompensate w wysokosci 420 dni razy 5040000 złota co daje nam wynik
2 116 800 000 w złocie .Brak podjęcia kroków z waszej strony zmusi mnie o zgłoszenie waszego nie udzielenia pomocy w odpowiednim miejscu.Nie po to wkładałemw taą gre nie małe pieniadze by teraz z wami sie urzerać i ciagle pisać bez jakiejkolwiek reakcji ze strony suportu.Czekam do najbliższej konserwacji która zaplanowana jest na środe 07.09.2022r.Po tej konserwacji zgłaszam proproblem z suportem gry w odpowiednie miejsce nalegając o ukaranie za olewanie ręki która was karmi. Ciau sz.p.Birus S35 serwerek.