Fora › Wladca Smokow › Wsparcie techniczne › Prace Techniczne a mianowicie demoniczne smoki
Otagowano: błedy.demoniczne, Smoki
Temat zawiera 13 odpowiedzi, i ma 6 odpowiedzi, ostatnio zaktualizowany przez Levi 4 lat, 4 miesięcy temu.
-
AutorWpisy
-
13 czerwca, 2020 o 4:15 pm #26816
BazukaOpiekun forumWitam
pod tym postem proszę o wszystkie błędy które zauważyliście w grze po dodaniu demonicznych smoków by je poprostu naprawićCzego oczekuje :
co się dzieje i na jakim serwerze mile widziane skrenny oraz filmikiO czym wiem :
Problem z koronacja i brakiem widoczności przeciwników
Problem z lochami nie klikaj tak szybko
Problem że nie działaja zaproszenia
Problem z „lagami”
Problem z eventami min koło bursztynów naprawione
Problem z rękawica zemsty że nie działa
Problem z automatycznym łapaniem smokowców/szafirówDziękuje 🙂
Last edited: 13.06.2020 16:2813 czerwca, 2020 o 8:20 pm #26823
RozpaczUczestnikDobry
po wojnie mam czarny ekran trzeba zresetować grę, żeby gra wróciła do normy i od jakiegoś czasu w Smoczych katakumbach strasznie muli po przejściu jednego piętra serwer S 32- Ta odpowiedź została zmodyfikowana 4 lat, 5 miesięcy temu przez Rozpacz.
14 czerwca, 2020 o 10:59 am #26827
AniołZemstyUczestnikmnie na herszcie ms trzymalo wczoraj 13 minut na walce relog nic nie dawal pomimo ze herszt dawno nie zyl ale niewiem czy to ma zwiazek. Wczoraj tez niektore walki trwaly strasznie dlugo w koronacji czy wojnie wiekuistej bardzo malo damage przeciwnicy dostawali kara boska co powinna ich normalnie zabijac malo im robila. Co do demonicznych smokow to mogly by troche pylu dawac:)
14 czerwca, 2020 o 4:31 pm #26832
BazukaOpiekun forumPoldek – akurat herszt też może w to być wliczany bo też zauważyłem lagi na nim a już takie sytuacje się działy.Co do wojny to jest osobny temat ale też już to zgłosiłem bo wszystkie miedzyserwerowe wojny niestety maja straszne „Lagi”
15 czerwca, 2020 o 4:40 pm #26879
23984371UczestnikPodczas strzeżenia bogini w momencie gdy pojawia się nowa fala gra się przycina. Czasem przez chwilę nie da się żadnego stwora zaatakować.
15 czerwca, 2020 o 6:53 pm #26880
BazukaOpiekun forumoki dzieki 🙂
22 czerwca, 2020 o 1:44 pm #27163
AniołZemstyUczestnikEeee nie widze zeby ktos to tu zglaszal to napisze autowalka po skonczeniu wytrzymalosci dalej bije niewiem ilu ludzi to ma ale z tego co pisalo to pare sie znajdzie.
22 czerwca, 2020 o 4:53 pm #27164
BazukaOpiekun forumhej też to już zgłaszałem na chwile obecna czekam na jaka kolwiek odpowiedz
24 czerwca, 2020 o 9:00 am #27208
21335149UczestnikPytanie ?
Dlaczego po kazdych pracach technicznych nie ma zadnej rekompensaty za na przyklad utracone nagrody z Inwazji i innych zadan znam wiel gier gdzie daja rekompensaty a wy nic !!!
Kolejne wzmocnijcie smoki w inwazji bo tylko najmocniejsi moga cos ugrac z nich a zatem gra staje sie gra tylko dla bogatych ciekawe tylko na ile ci bogaci gdy juz wszytsko osuagna beda chcieli dalej inwestowac kase w was bo biedniejsi gracze odejda z gry ba juz odchodza a z samych bobaczy dlugo nie pociagniecie robiac gre ktora jawnie wprowadza dyskryminacje graczy na bogatych i biednych !!!
Wzmocnijcie bossa swiatowego w swiatyni parwie nie wypadaja czesci do korony to tez przypadek polowa artefaktow nie dziala jak potrzeba i ten wielce DYSKRYMINUJACY NOWY EVEN CZY ZADANIE ODA DO BOGA dzie mozna zdobyc odyna co to jest jak normalny gracz ma go zdobyc to czysta dysktuminacja segregacja na graczy bogatych i biednych wiem ze macie to w naturze wyniesionej z zycia codziennego gdy w waszym kraju rozni sie ludzi a lepszych i gorszych ale zeby tutaj nawet do gry wprowadzalicie takie cos !!
Zrobcie jaks kampe gdzie bedzie mozna zdobywac czesci do lepszych bohaterow niech od czasu do czasu beda w jakim trial lub wzniesieniu takie wlasnie dzialania zacheca mniej zamoznych graczy a nie ciagla dyskryminacja bo powtorze jak dlugo gracz gdy juz osiagnie prawie max zechce was finansowac bedzie bazowal na tym co ma bo wie ze w kazym evencie zadaniu i tak bedzie bral prawie wszystko !!
Ajezeli nie potraficie zachecic biedniejszych graczy to zrobcie sobie abonament dla bogaczy na ta gre zakodujcie ja i niech graja tylko ci co posiadaja platynowe karty zobaczymy jak dlugo pociagniecie inni ktorzy odejda maja w czym wybierac sa na szczescie jeszcze platwormy z grami gdzie nie robi sie takiej dyskryminacji!!25 czerwca, 2020 o 4:32 pm #27296
21335149UczestnikWitam Bazuka mam pytanie
Czy w supporcie ktos tam zyje juz 5 zgloszenie i zadnej odpowiedzi a moze nie czytaja wogule naszych zgloszen !!!!25 czerwca, 2020 o 5:44 pm #27297
BazukaOpiekun forumHej
Nie mam pojecia czemu taka cisza z strony supportu26 czerwca, 2020 o 9:19 am #27309
AniołZemstyUczestnikCoś te demon smoki ostatnio albo mocniejsze albo moja odp przestala dzialac bo za szybko cos padam a dłużej stałem na nich mam każde bóstwo na 10 odp zrobioną minimalnie więc chyba nie powinienem od nich tak obrywać no i tak jak ostatnio powtarzam że mogłyby jakiś pył dawać trochę.
9 lipca, 2020 o 4:18 pm #28129
LeviUczestnikNa demonicznych smokach „jaszczurach” są okropne lagi, aż się grać odecheciewa.
Do tego dochodzi w losowych odstępach „Połączenie zostało przerwane” i zapewniam że wina nie leży tutaj po stronie mojego łącza.
Serwer 36.
9 lipca, 2020 o 4:38 pm #28135
LeviUczestnikhttps://zapodaj.net/5e4429aa84b46.png.html
- Ta odpowiedź została zmodyfikowana 4 lat, 4 miesięcy temu przez Levi.
-
AutorWpisy
Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.