Powrót do aktualności

obecne błędy

Fora Wladca Smokow Wsparcie techniczne obecne błędy

Temat zawiera 104 odpowiedzi, i ma 51 odpowiedzi, ostatnio zaktualizowany przez  ღLamiaღ 3 lat, 11 miesięcy temu.

Oglądasz 15 wpisów - 91 z 105 (wszystkich: 105)
  • Autor
    Wpisy

Serwuser
    Uczestnik

tak racja ale co z tego ? ty za to grasz nie na swojej postaci i o tym też nie wspominasz teraz :).

19564680
    Uczestnik

Gdzie ta gra debile? Idiotów z graczy robicie niedouki pieprzone?

Anulka
    Uczestnik

co wy tam robicie ze tyle czasu gra nie dziala!!!1

21015667
    Uczestnik

mam pytanie czy dziś będzie można wejść na grę i pograć?

Korabus
    Uczestnik

Doradzam zaparzyć sobie meliskę na uspokojenie, osoby które zajmują się grą pośredniczą pomiędzy nami a rosyjską stroną i nie mają wpływu na to że tamci coś zepsuli, więc doradzam cierpliwość.

25964498
    Uczestnik

co do gry to naprawde cos ostatnio duzo bledow i awari,natomiast co do wydawania kasy-ja nie mam wiec nie wydaje wiele i prosze nie zagladajcie nikomu do kieszeni bo nikomu nie dajecie a placzecie,jak ktos chce i sprawia mu to przyjemnosc to czemu nie,tym samym wzmacnia klan a do teg latwiej lochy z kims takim a tym samym wzmacniac swoje konto-jak mialem pieniadze to wydawalem i ze 2 samochody bym kupil za to co wydalem-macie kase i chcecie wydawac to wydawajcie-ja wam ich nie daje wiec to wasza sprawa

Serwuser
    Uczestnik

25964498 eh , nikt nikomu nie zagląda do kieszeni , kiedy nie ma nikogo kto mógłby patrzeć na sprawę z krótkiej jak i zarazem szerszej perspektywy nie ma sensu dalej pisać .

AniołZemsty
    Uczestnik

To jest post o tytule obecne błędy. Tutaj piszemy o obecnych błędach. Nie klniemy i wyzywamy sie. Jak chcecie robic wioche to sobie zróbcie własny post pozdrawiam:P

Ważka
    Uczestnik

Całkowity brak wydarzeń na serwerze 121 🙁

Ważka
    Uczestnik

Brak wydarzeń na 121

23984371
    Uczestnik

Tkwimy w lochu bo nie da się zaatakować bosa. Czat szwankuje.

23984371
    Uczestnik

Co znowu się dzieje. Serwer albo za długo się łączy albo ładowanie staje na 50%

AniołZemsty
    Uczestnik

Zajumali 3 kamyki do skarbu z eventu teraz 27/dzien jest a nie 30 xD

Vinona
    Uczestnik

Witam dzisiaj rano weszłam na grę chciałam odebrać codzienne nagrody świecą mi się że są do odebrania po czym klikam i nic nie pobiera. Nie wiem co się dzieje pomoże ktoś?

ღLamiaღ
    Uczestnik

Woda święcona, ukończe loch i nie dostaje wody świeconej,juz 3 dzień, gdzieś przepada czy co?

Oglądasz 15 wpisów - 91 z 105 (wszystkich: 105)

Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.