1 relikty na zywiolach dalej sie zacinaja na dlugiej walce
2 prawdopodobnie premia do stat smoka z bostwa nie dziala (dusza smoka dodaje 1500k rb a dodawala zwykle wiecej) albo to albo cos innego w smoku
3 na demon smokach dalej lagi czarny ekran zamrozenie gry i cos dziwnie wiecej bija moze punkt powyzej
4 w lochu materialow kiedy ginie bohater jednostka traci ture i nie bije tylko czeka na cios bossa
5 event skarbu podswietla sie bez kompletu kluczy tj kiedy wchodzisz ten klucz znika 1 i nie ma kompletu xD
6 orczy przywodca (kazdy wie o co chodzi)
7 w wojnie bogow tez cos sie psuje co niewiem ale zabijalem 1 czlowieka 12 rund a mam mordercza bron:D
8 pandory na mapie nie daja eliksirow ani krysztalow ostatecznych pewnie historia jak z legendarna esensja z pudelka bohatera:)
Dobra starczy. s81
Witam mam problem z otworzeniem ikonki Relikt,wyczyściłam ciasteczka,resetowałam kikakrotnie i nadal nie mogę otworzyc,ładuje sie 99% i koniec.Moj nick w grze Shaya.
s80 ValcaN i znowu mam problem z ładowaniem gry. Dochodzi do 50% i koniec. Czy ktoś w końcu może się tam ruszyć i spróbować usunąć ten problem bo to zlewanie nas ciepłym moczem zaczyna się robić wkurwiające. Dziś była konserwacja i gówno to dało skoro problem ponownie występuje. I co mam znowu czekać aż ktoś łaskawie po raz kolejny odblokuje mi konto. Kolejny dzień potrącę przedmioty i eventy bo nie potraficie ogarnąć tak błahego problemu.
Valcan jeśli chodzi o stróża piekieł i działania na bossa uwięzienie to w ikonce umiejętności danego bohatera wszystko pisze 😀 , a pisze że więzienie nie działa na bossów , hersztów czy cuś tam jeszcze 😀 . Pozdrawiam 🙂 .