Wydałem trochę kasy na tą grę nie żałuję bardzo fajnie czas spędziłem i było miło , nawet jakbym miał grać od nowa to chętnie zagram na bardziej stabilnych serverach o ile takie będą.
A widziałeś nawet tu serwer Ru po zmianie języka pełna wersja gry kamienie epickie do zdobycia cross i ewent halloween nawet włączony. Stwórz sobie postać na próbę i przekonaj sie jak nie wierzysz na słowo
My właśnie się zgadaliśmy i czekamy na nowy serw RU 🙂 za jakieś 3/4 dni powinien wystartować i wbijamy tam 🙂 tam jest wszystkiego o 400% więcej nawet dla ludzi nie diaxujących a diaxsiarze też mają swoje eventy 🙂 gram na próbę na wcześniejszym serwie RU ale tak jak pisałam czekamy na nowy :))
Nie ma sprawy. Ja juz tu nie wracam nawet jak to uruchomią a miałem ponad 230 level. Szkoda że nie moge tu konkretnie napisac niku albo danych bo najbardziej szkoda kontaktu z ludzmi z którymi sie spedzieło kilka fajnych miesięcy
Mój nick widać hehe 🙂 a ukrywać nie mam co ^^ parę osób z s4 się wybiera na nowy. Też mi szkoda trochę tutaj opuszczać w końcu top1 serwa i na razie pociągnę dwie gry (o ile odpalą pl) z nadzieją że może akurat do nowego roku zaszczycą nas aktualizacją.
https://www.creagames.com/en/game/roa/S49 zapraszam na angielską wersję z tym samym co na ruskim, forum jest aktywne jak i administracja a także co chwile nowe eventy. w 3 tygodnie wbiłem tyle co 4 miechy tutaj. o wiele lepiej się gra
Ta odpowiedź została zmodyfikowana 5 lat temu przez Kerotti.
GRA NIE ODPALA OD SAMEGO RANA,NAWET BARANY NAPRAWIC NIE POTRAFIĄ
ZAL MI TAKICH INFORMATYKÓW,KTÓRYCH ONI ZATRUDNIAJĄ I OCZYWISCIE ZERO INFO NA FORUM ZE PROBLEMY TECHNICZNE MAJĄ-NIECH JESZCZE WIECEJ SERWERÓW POOTWIERAJĄ……..