Fora › Wladca Smokow › Wsparcie techniczne › Login i serwery
Otagowano: FB, logowanie, serwery, zmiany serwera
Temat zawiera 10 odpowiedzi, i ma 7 odpowiedzi, ostatnio zaktualizowany przez ????????? 5 lat, 10 miesięcy temu.
-
AutorWpisy
-
28 listopada, 2018 o 7:33 am #5583
20517110UczestnikWitam,
Mam dwa pytanka. Loguję się do gry za pomocą FB, ale ostatnio zauważyłem, że nie jest to dla mnie idealne rozwiązanie, chciałbym móc zalogować się za pomocą loginu i hasła niepowiązanego z FB, czy istnieje taka możliwość, aby przejść na takie logowanie – jak?A drugie pytanie, to: jestem z S:16. Widuję u nas graczy z innych serwerów, którzy przychodzą zagrać sobie. Jak przejść do innego serwera ze swoim Bohaterem i wszystkimi zasobami, bez konieczności zaczyniania wszystkiego od początku? Mnie przy próbie przejścia na inny serwer za każdym razem każe się zalogować od nowa i startować od zera.
Będę wdzięczny za odpowiedzi.
28 listopada, 2018 o 7:04 pm #5604
zibi715UczestnikPierwszy raz słysze zeby ktoś sie z bohaterem przenosił na inny serwer, z tego co mi wiadome jest to niemożliwe. Aby grać na innym s musisz założyc nową postać i zaczynać od zera.
Co do zmiany sposobu logowania to 100% pewnosci nie mam ale chyba tez jest to niemożliwe, znajoma z serwera tez chciała zmienic logowanie z tego przez fb na normalne i nie było takiej możliwości.
Pozdrawiam
29 listopada, 2018 o 7:46 am #5611
20517110UczestnikRozumiem zatem, że wejście np. do Świetlistej Kaplicy (lochy i próby) jest „wydarzeniem międzyserwerowym”?
Znam mniej więcej graczy z mojego serwera. Przynajmniej tych z wysokim RB i tytułem. Żaden z nich nie ma jeszcze markiza. A tu któregoś dnia niespodzianka. Do lochu zagląda Pani Markiza, dzień dobry z którego serwera jesteście, bo ja z 3. Miło nam my 16!!
Wzięła udział w walce, poprzecinała w klika sekund wszystkie „maskotki” i się pożegnała.
Należy rozumieć zatem, że serwer sam przydzielił ją do gry na naszym serwerze?29 listopada, 2018 o 8:01 am #5612
QuinxaUczestnikOczywiście że lochy i próby (zarówno te na dany przydział lvl jak i nieskończona próba i próba pd) są międzyserwerowe i osoby z innych serwerów mogą sobie nawzajem pomagać 🙂 wystarczy tylko założyć pokój w strefie miedzyserwerowej (są dwie zakładki serwerowa i międzyserwerowa):)
- Ta odpowiedź została zmodyfikowana 5 lat, 11 miesięcy temu przez Quinxa.
29 listopada, 2018 o 4:01 pm #5624
20517110UczestnikTak racja, zapomniałem o tym, że tam są zakładeczki. Masz rację Quinxa. 🙂
Szkoda tylko, że raz zdefiniowanie wejścia poprzez FB, zdeterminowało mnie teraz na wieczyste z nim powiązanie. Są miejsca gdzie dostęp do FB jest zablokowany i zalogowanie się jest niemożliwe 🙁
22 grudnia, 2018 o 1:35 pm #6000
21387803Uczestnikprzegladajac ow forum stwierdzam ze nikt z teamu sie nie wypowiedzial czy jest mozliwosc taka jak zapytaniu autora tematu…
22 grudnia, 2018 o 2:01 pm #6003
zibi715UczestnikNie ma możliwości zmiany sposobu logowania z tego przez fb na to za pomoca loginu i hasła jeżeli o to pytasz.
24 grudnia, 2018 o 6:04 am #6066
?????????Uczestnik502 Bad Gateway
24 grudnia, 2018 o 6:10 am #6067
19687486Uczestnik502 Bad
25 grudnia, 2018 o 6:22 am #6071
?????????Uczestnikco sie dzieje wczoraj bad502 a dzis Извините, превышен лимит запросов. Подождите несколько минут и попробуйте снова.
Sorry, not so fast. Wait a few minutes and try again.
Если у вас технические неполадки, отправьте подробное описание проблемы на support@espritgames.com, добавив в текст письма строку Guru meditation: eae3016c, и мы обязательно вам поможем!
Have a technical issue? Describe us your troubles sending a letter to support@espritgames.com. Please add the next text to you letter Guru meditation: eae3016c and we will help you! -
AutorWpisy
Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.