Fora › Wladca Smokow › Wsparcie techniczne › DOLADOWANIE
Otagowano: DOLADOWANIE
Temat zawiera 5 odpowiedzi, i ma 5 odpowiedzi, ostatnio zaktualizowany przez 20098567 6 lat, 11 miesięcy temu.
-
AutorWpisy
-
15 października, 2018 o 4:16 pm #3955
19557420UczestnikWITAM PISZE BO ZROBILEM DZISIAJ KOLO GODZINY 13-EJ 2 PRZELEWY DO WAS NA POCZCIE I PYTAM JAK TO MOZLIWE ZE JESZCZE NIC NIE DOSTALEM ???????
16 października, 2018 o 7:00 pm #4004
19557420UczestnikDZISIAJ DOSZEDL 1 PRZELEW TYLKO JAK TO MOZLIWE ????!!! DOLADOWALEM ZEBY W POSZUKIWACZU ZDOBYC PEWNA RZECZ I NIE ZDOBYLEM BO TEN 1 PRZELEW NIE STARCZYL DZIS POSZUKIWACZ SIE KONCZY I CO MAM TEraz zrobic????????!!! moze nastepny przelew?????????!!!!! krew az sie gotuje :/ :/ :/ :/
10 listopada, 2018 o 2:28 pm #5239
20193514UczestnikWITAM CHCIALAM DOLADOWAC I TO MI WYSKOCZYLO .3010: Nie zdarza się to często, ale wygląda na to, że udało Ci się natrafić na błąd krytyczny. Natychmiast skontaktuj się z naszym wsparciem klienta pod adresem help.xsolla.com, a my postaramy się naprawić to jak najszybciej
22 listopada, 2018 o 8:48 pm #5508
SansaraOpiekun forumWitam!
Proszę się skontaktować z serwisem płatniczym jak jest napisane w wiadomości.
Nie pobieramy opłat bezpośrednio dlatego mogą występować opóźnienia.
Pozdrawiam,
Zespól WS1 grudnia, 2018 o 6:52 pm #5679
21291049UczestnikMam podobny problem wykonałem doładowanie potwierdzenie miało być do 5 min a tu ponad 40 min i nic. Jest wydarzenie konkretnego dnia człowiek robi doładowanie nie po to żeby przelew dotarł następnego dnia co za poszanowanie dla gracza brak słów
14 grudnia, 2018 o 6:28 am #5874
20098567UczestnikWitam czy ktoś może mi racjonalnie wytłumaczyć dlaczego metoda płatności za pomocą paysafecard jest tak niekorzystna dla gracza?- mówiąc kolokwialnie skopana na maxa. Paragony kodowe paysafecard można zakupić w dogodny sposób w sklepach niestety gracz korzystający z tej opcji jest zawsze sporo stratny. Przykład : chcę załadować za 99 pln niby w porządku bo paragon paysafecard swobodnie zakupie za 100PLN ale i co z tego jak całkowita kwota do zapłaty to 111.55. Nie ma opcji aby bez rejestracji zakupić paragon w takiej kwocie. W tą grę grają również nieletni którzy nie mają kont bankowych . Byłoby z korzyścią w dochodach dla administracji. Racjonalnie patrząc nieletni który nie posiada konta bankowego zamiast paczki papierosów czy browarka lub z kieszonkowego od rodziców mógłby zakupić paragonik płatniczy z kodem paysafecard za 20 złotych i miarę sprawiedliwie zasilać w ten sposób konto .Obecnie kupując paysafecard za obojętnie jaką kwotę nie dopasujesz się do płatności . Trochę to żenujące rozumiem VAT ale można vat wliczyć w kwotę .
-
AutorWpisy
Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.