Powrót do aktualności

dlaczego serwery PL są gorsze od ENG |??

Fora Wladca Smokow Dyskusja o grze dlaczego serwery PL są gorsze od ENG |??

Temat zawiera 16 odpowiedzi, i ma 8 odpowiedzi, ostatnio zaktualizowany przez  Bazuka 3 lat, 10 miesięcy temu.

Oglądasz 15 wpisów - 1 z 15 (wszystkich: 17)
  • Autor
    Wpisy

22993400
    Uczestnik

Proszę o wyjaśnienie, dlaczego na serwerach PL nie ma grantów chociażby z okazji Nowego Roku a na angielskim są. I nie jest to odosobniony przypadek. Czyżby zł był gorszy od funta ,czy też gracze PL są bardziej naiwni i za wszystko płacą. Coraz więcej ludzi kończy grę ,a tu zachęty ze strony gry żadnej. Konkluzja dość smutna na zakończenie roku.

Bazuka
    Opiekun forum

Jakby ci to powiedzieć pierwowzór będzie zawsze na 1 miejscu niż wersje poboczne tak mi się wydaje

20373771
    Uczestnik

Z moich obserwacji ktore moga wniesc troche do Twojego pytania. Jest to juz ktoras z kolei gra online w ktore gram i z tego co zaowazylem na europejskich serwerach dostajesz duzo wiecej mozliwosci na ulepszenie postaci – bohaterow. Ba – na wiekszosci nawet z nich doladowanie rubinow jest na niekorzysc polskich serwerow. Czyli za ta sama ilosc rubinow na polskich serwerach zaplacisz wiecej i to jest najsmieszniejsze

Bazuka
    Opiekun forum

To wsumie zależy też chyba od waluty jaka masz na myśli wiadomo przelicznik zł na euro to sie nie opłaca dla polskich graczy a np euro na zł sie opłaca tak samo z dolarami wiadomo nagrody to raczej osoby odpowiedzialne za gry odpowiadaja i jakie dostaja wytyczne Pewnie lepiej prosperujace firmy oraz wiecej kontrahentów zajmujacych się dana gra może sobie pozwolic na lepsze nagrody za doładowania oraz bonusy tak mi sie wydaje

21503069
    Uczestnik

mam postać na angielskiej wersji co prawda mają więcej ale nie są tak pazerni i skorzy do wydawania funtów jak PL na złotówki u nas grają sami burżuje płacą za ochłapy ogromne sumy widać to na konsumpcji ile się wydaje to po prostu przechodzi ludzkie pojęcie i kto mówi że PL to biedny kraj? skoro tyle się ładuje za ochłapy prawda jest taka że się nic tu nie zmieni puki ludzie nie zaczną szanować swoich pieniędzy nic nie zmieniają bo uważają że jest dobrze skoro takie sumy wpływają im na konto sami sobie jesteśmy winni tego co mamy

22190417
    Uczestnik

Nie tylko na Eng. maja lepiej 😉 Wystarczy wejsc na Ruski serwer i wszystko staje sie jasne 😉 od eventow po tur.r 🙂 Pl.serwery sa strasznie okrojone.Ruscy, Angole maja do 7 tur.r w mc u nas zaledwie 3 w porywach do 4..nie wspominajac o innych eventach..Natepna sprawa..Od kiedy Rubel ma taka sile przebicia ;D Przestanmy zasilac konta …STOP BURSZTYN !!!! moze wtedy zaczna nas traktowac powaznie ; Jak do tej pory zrobili z nas dojne krowy !!!!!!! STOP BURSZTYN !!!!!! STOP BURSZTYN !!!! STOP BURSZTYN !!!!! PRZESTANCIE ZASILAC KONTA !!!!

Bazuka
    Opiekun forum

No cóż ja za sposób oraz podejście administracji do gry nie mam wpływu wiadomo każdy może wyrazić swoje zdanie swoja opinie ale czy to coś zmieni nigdy nie wiadomo hehe

25023754
    Uczestnik

Z wielką chęcią dołączę do akcji !!! STOP BURSZTYN !!! I nawet się podpiszę pod tym – Koralina z serwera 95, pozdrawiam 🙂

20373771
    Uczestnik

Bazuka nie wazne jaka waluta bo czy grasz na pl czy en wybierasz w jakiej walucie . Chodzilo mi o to ze na polskich serwerach bursztyny sa drozsze a co do tego idzie admini kroja polakow jak chca i Wy( My) sie na to zgadzamy ladujc . Wiec teraz wyjasnilem o jaki sens wypowiedzi mi chodzilo bo chyba troszke nie zostalo to zrozumiane

25116065
    Uczestnik

Z reguły jak klient placi to wymaga należytego towaru a tu dają śmietnik za grube pieniądze. Ani eventy ani ich zawartość nie jest adekwatna do ceny jaką trzeba zaplacić. Wysiłek administracji jest na poziomie zero, ważne by kasa sie zgadzała. Wiele graczy już przez to odeszło. Pomysł z ukróceniem finansów jest niezły i sprawdził sie juz. Tyle, że dla niektórych bycie w TOP jest najwazniejszą sprawą w życiu…więc pytanie tylko czy wstrzymali by im dopływ gotówki na rzecz poprawy ” towaru” jaki nam tu wciskają.

25023754
    Uczestnik

Powiem tak – naprawdę chcemy sponsorować ruskich? Jak za komuny? Ludzie, obudźcie się i skończmy z tym dofinansowywaniem ruskich serwerów! Przecież wychodzi na to, że za nasze pieniądze im dają lepsze eventy! Nie macie dość tej niesprawiedliwości?!

26549378
    Uczestnik

takim paro osobowym gdybaniem nic nie osiagniecie,mialem podobna sytyacje w innej grze i udalo sie nam cos wywalczyc przez brak doladowan,ale potrzebne bylo zebranie wszystkich serwerow(przedstawicieli danego serwera)na ts i obmowienie calej sprawy-chcecie cos zmienic zrobcie takie spotkanie

Bazuka
    Opiekun forum

Moim zdaniem to na tej grze nie przejdzie po pierwsze na tej grze dużo osób ma spory miedzy sobą więc nawet jak jeden czy 10 serwerów przestanie płacić nic to nie da tutaj jest ponad 100 serwerów z czego co okres 3 do 5 miesiecy łaczenie serwerów każdy nowy serwer to walka o 1 miejsce dla osób co zaczynają przygodę z gra albo osoby którym się nie udało na innym 2 sprawa dużo osób może się pod tym podpisać nie będą wpłacać bursztynów ale i tak mogą swoje grosze dać na gre bo tego się nie sprawdzi 🙂 3 Sprawa powyżej 50m oraz posiadaniu wszystkich 5 gwiazdkowych zaczyna się walka o 6 gwiazdkowych bohaterów gdzie albo trzeba wydać bursztyny albo załadować bursztyny to samo się liczy z eventami jak sala chwały czy jakoś tak by wyciągnąć nowe kostiumy albo wierzchowce potrzeba 1k co bez bursztynów jest nie realne. Pomysł w porządku by coś zmienić ale do zrealizowania by coś zmienił mało prawdopodobny sukcesu

20373771
    Uczestnik

I tu sie z Toba bazuka zgodze. Nawet jak sie dogadaja serwery zawsze znajdzie sie ktos – kto mimo ustalen bedzie ladowal. Nie ma na to zlotego srodka. Druga sprawa jest ze gm ma nas gleboko w d… i nie reaguje wogule na jakiekolwiek skargi zgloszenia oraz toleruje mowe nienawisci a na to mojej zgody nie ma .Wiec ja mowie stop robienia w bambuko i pomimo ze mam 150 mil rb zegnam sie dzisiaj z gra. Wiec calej reszcie grajacych pozostalo mi tylko zyczyc milej gry

• Ta odpowiedź została zmodyfikowana 3 lat, 10 miesięcy temu przez  20373771.
    • Ta odpowiedź została zmodyfikowana 3 lat, 10 miesięcy temu przez  20373771.
    Last edited: 16.01.2021 22:01

Bazuka
    Opiekun forum

20373771 Powiem ci tak kończenie gry na takim poziomie to trochę strata można grać dalej tylko po prostu bez większego wkładu finansowego w końcu gra jak gra ma swój system gry darmowy i cechy darmowe żeby dalej się rozwijać w danym stopniu może nie tak wielkim jak za wkład finansowy ale da się mam nadzieje że dalej będziesz sie rozwijać oraz rosnąć w siłę niż zakonczyć kariere

Oglądasz 15 wpisów - 1 z 15 (wszystkich: 17)

Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.