Vážení!Odstranili jsme jim maršála Koněva a tady je výsledek!Vláda nám to ze msty stopla!Mám 70 level!Dal jsem do toho 12 000kč!To je k ničemu,ani nenapíši,co a jak!Už nikdy Ruskou hru!!!!Ani náhodou!Atˇ si tu hru strčí někam!Hrál jsem 8 let Warkrafta a nikdy nic takového nepřipadalo v úvahu,Blizard okamžitě se omluvil a vše bylo v pořádku!A to jsem hrál zadarmo!
Vážení!Odstranili jsme jim maršála Koněva a tady je výsledek!Vláda nám to ze msty stopla!Mám 70 level!Dal jsem do toho 12 000kč!To je k ničemu,ani nenapíši,co a jak!Už nikdy Ruskou hru!!!!Ani náhodou!Atˇ si tu hru strčí někam!Hrál jsem 8 let Warkrafta a nikdy nic takového nepřipadalo v úvahu,Blizard okamžitě se omluvil a vše bylo v pořádku!A to jsem hrál zadarmo!
no tak že by byli až takhle zákeřný se mi nezdá zvlášť když to polovině lidí jede…jde tady spíš o naprostou neschopnopst a neochotu cokoli řešit 😉 ale jinak souhlasím s tím že nedostanou už ani tu 100vku za měsíční VIP pokud to nějakým zázrakem rozchodí …. a o nějaké kompenzaci si od tohohle „SCHLENDRIÁNMANSCHAFTU“ můžeme nechat leda tak zdát 🙁
This reply was modified 4 years, 7 months ago by YiKirk.
Zkoušel někdo napsat na jejich email? Na ten eula@espritgames.com
Je to email, na kterém můžete do 14dní dnů bez udání důvodu odstoupit od kupní smlouvy.
Tam by si toho někdo mohl všimnout, ne?