Powrót do aktualności

Smokowce

Fora Wladca Smokow Dyskusja o grze Smokowce

Otagowano: 

Temat zawiera 6 odpowiedzi, i ma 4 odpowiedzi, ostatnio zaktualizowany przez  AniołZemsty 4 lat, 6 miesięcy temu.

Oglądasz 7 wpisów - 1 z 7 (wszystkich: 7)
  • Autor
    Wpisy

AniołZemsty
    Uczestnik

Czasem na auto na smokowcu idzie utknac i nie idzie go zebrac na prastarych trzeba odswiezac itp czasem tak kilku graczy utknie jak na auto zostawia i pojda s81.

Koujou
    Uczestnik

To chyba po prostu błąd auto, wydaje mi się, że najczęściej zaczyna zbierać w nieskończoność, jeśli na mapie pojawiają się nowe elity w krótkich odstępach czasu, wtedy hmm… na moje oko auto nie wie co robić i odpala zbieranie od nowa non stop, jedynym wyjściem jest chyba wtedy zrezygnowanie z auto i kliknięcie ręczne.
    Pozdrawiam.

Bazuka
    Opiekun forum

Witam
    Auto łapanie smokowców już zostało zgłoszone i naprawiane ale jeżeli dalej problem występować będzie zgłosimy to jeszcze raz.

Pozdrawiam

Levi
    Uczestnik

Więc mogę śmiało napisać że nic się nie zmieniło, auto dalej ma problem aby zebrać smokowca.

Pozdrawiam.

Bazuka
    Opiekun forum

Witam
    Wiem wiem niestety to problem występuje z odświeżaniem technicy się tym mają zająć by do tego nie dochodziło

Bazuka
    Opiekun forum

Jeżeli auto nie łapie radzę po prostu samemu nacisnąć na złapanie smokowca w takiej sytuacji do póki sprawa nie zostanie rozwiązana..

AniołZemsty
    Uczestnik

Coz z tego co zauwazylem lepiej wylaczac to lapanie smokowcow w auto i po prostu wlaczac jak mniej ludzi lapie. Jest to jakies rozwiazanie;/

Oglądasz 7 wpisów - 1 z 7 (wszystkich: 7)

Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.