Powrót do aktualności

robicie ludzi w bambuko !!!!!!!!!!!!

Fora Świt Aniołów Wsparcie techniczne robicie ludzi w bambuko !!!!!!!!!!!!

Temat zawiera 4 odpowiedzi, i ma 3 odpowiedzi, ostatnio zaktualizowany przez  Sesil 5 lat temu.

Oglądasz 5 wpisów - 1 z 5 (wszystkich: 5)
  • Autor
    Wpisy

TommY
    Uczestnik

Czy mógłby ktoś szanownie zamieścić przynajmniej informacje o tym dlaczego są wyłączone serwery i kedy będzie można się znowu zalogować ???
    jako konsument jestem wielce rozczarownay waszym zachowaniem !!!!!!!!!!
    jeżeli nie umiecie nawet zamieścić informacji po ponad 15 godzinach to co z was za firma ???

Sesil
    Uczestnik

TommY
    Uczestnik

Johnny ten link niczego nie dowodzi
    Głównym problemem jest to że takie informacje na temat zmian na serwerze powinny być ogłaszane jak najszybciej !!
    Na forum (gównoburza)! a nikt nawet nie pofatyguje się napisać po polsku ! lub angielsku o co chodzi !
    Mogę zagwarantować że przez takie poczynania mogą stracić zainteresowanie graczy.
    po co mam inwestować pieniądze w grę ,która ma gdzieś graczy?
    Forum to parodia, tematów od groma i nikt nie odpisuje na zapytania !!

_Bastian_
    Uczestnik

Tylko zobaczcie na to informacje o nowych aktualizacjach czy tez przerwach na rosyjskim forum sa pięknie przedstawiane i na czas dawane jak sie coś dzieje. Zmień sobie na rosyjski język i zobacz pełna wersja gry eventami a tu na Pl to początkowa wersja nie mająca konkretnie nic zero rozwoju i konwentu.

Sesil
    Uczestnik

Moderowałem już kilka gier w necie ale to co tutaj wyczyniają to masakra olewają graczy w polskiej wersji do tego brak jakiegoś polskiego administratora tylko sami ruscy którzy nie znają polskiego ani prawie wcale angielskiego. Dostałem też opowiedz na discord że zajmują się tym „problemem” i że będzie wkrótce naprawiony server https://prnt.sc/ppa3mi ciekawe ile w tym prawdy

Oglądasz 5 wpisów - 1 z 5 (wszystkich: 5)

Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.