Fora › Wladca Smokow › Przewodnik po grze › Poradnik Wszystko w 1 Dziale od 1poziomu do Ostatecznego Dalej
Temat zawiera 5 odpowiedzi, i ma 3 odpowiedzi, ostatnio zaktualizowany przez Koujou 4 lat, 8 miesięcy temu.
-
AutorWpisy
-
27 lutego, 2020 o 6:35 pm #21569
BazukaOpiekun forumPoradnik ma na Celu Pokazania Szczegółowo Wszystkich informacji na temat Gry oraz porady
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::Poziom1:::::::::::::::::::::::::::::::::::
Na start Dostaniemy :
Informacje Na temat Plecaka Torby
-1 zakladka wszystkie nasze przedmioty ktore bedziemy zdobywac
-2 zakladka Karty Typu Wierchowca bochaterów,Esencji,Diamentow
-3 Skrzynie z materiałami jezeli nie chcemy ich szukac nam sie ujawnia
-4 Pozostale przedmioty ktore nie naleza do żadnej kategori
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::Poziom2:::::::::::::::::::::::::::::::::::- This topic was modified 4 lat, 8 miesięcy temu by Bazuka.
- This topic was modified 4 lat, 8 miesięcy temu by Bazuka.
- This topic was modified 4 lat, 8 miesięcy temu by Sansara.
27 lutego, 2020 o 10:07 pm #21576
KoujouUczestnikNabijanie postów. Poradnik niezrozumiały. Zdjęcia nie działają. Jak już się tworzy poradnik to podaje się wiarygodne i sprawdzone informacje, a nie „chyba”. Nie ma żadnych przydatnych informacji na temat startu, typu nie leveluj, tylko wbijaj talent i RB. Osobiście dla mnie to śmietnik, ale to forum jest jakie jest, także kto wie, może nawet komuś się przyda.
28 lutego, 2020 o 12:15 pm #21585
BazukaOpiekun forumKoujou Powiem tak przy tworzeniu poradnika myslałem że tutaj uzytkownik jak na innych forach ma możliwosc używania bbcode wraz z możliwoscia edycji bez ograniczen.Ten post niestety mi nie wyszedł bo po 2 próbie edycji automatycznie zamyka ci temat .Poradnik bedzie miał na celu rownież ważne informacje tak jak mówisz na czym sie skupić czego nie robić a na czym się skupić ale są gracze co po Tutorialu do 40lvl nie bardzo wiedzą co do czego słuzy Wiec można to ujać ze poradnik ma na celu dokładne Rozwiniecie elementów gry jak i również dalsza rozgrywke Wiem że są posty od Upadłego Kociaka jak również innych uzytkowników ale zeby nie skakac po postach i szukać po forum chciałbym Wszystko zrobić w 1 temacie. Co do informacji Co do cofniecia sie do 2lat wstecz niektore rzeczy Moga sie róznic ale Informacje by był poprawiane po dokładnym ich dalszym sprawdzeniu 🙂
28 lutego, 2020 o 3:01 pm #21606
UpadlyKociakModeratorPosty z poradnikami są przypięte zawsze na górze i nie ma ich wcale aż tak dużo, a każdy temat poruszony jest omówiony dość szczegółowo. Przed zamieszczeniem poradnika na dany temat pytam się kilku znajomych graczy czy jest on napisany wystarczająco jasno i zrozumiale. Jestem też w trakcie opracowywania kolejnych. Generalnie nie wciskam wielu tematów w jeden przewodnik bo osobiście uważam że jest to mało przejrzyste 🙂 Pozdrawiam 🙂
Last edited: 28.02.2020 15:0428 lutego, 2020 o 3:18 pm #21609
BazukaOpiekun forumRozumiem w takim wypadku poprosze o usuniecie tematu by nie zasmiecac forum 🙂 Dziekuje
28 lutego, 2020 o 11:17 pm #21630
KoujouUczestnikNie no nie martw się, temat zostanie, bo tak naprawdę to coś wnosi, a można znaleźć wiele kwiatków, które są zwykłym spamem. Może trochę za ostro napisałem wcześniej, plus za chęci, ale jednak jak już się chce tworzyć poradniki, to trzeba się do tego trochę przyłożyć(między innymi dlatego ja nic nie robię, bo mi się zwyczajnie nie chce). No offence, pozdrawiam.
-
AutorWpisy
Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.