Powrót do aktualności

Poprawa..czy mozna na nia liczyc ??

Fora Świt Aniołów Wsparcie techniczne Poprawa..czy mozna na nia liczyc ??

Temat zawiera 7 odpowiedzi, i ma 5 odpowiedzi, ostatnio zaktualizowany przez  23104436 4 lat, 11 miesięcy temu.

Oglądasz 8 wpisów - 1 z 8 (wszystkich: 8)
  • Autor
    Wpisy

23605242
    Uczestnik

Dobry

MOzna prosic o poprawe :

1-ilosc zlota ktora wypada z absoluta ( nic sie nie zmienilo dalej jest to co bylo)
    2-czas oczekiwania na Boss klan wynosi 5 min ( mialo wynosic 3 min)
    3-Klany mają tytuł Elity, których właściciele mogą przyjmować nowych członków klanu ( wogole nie ma tej funkcji co gorsze powstawy jakies kwadraty w ktorych nic nie widac)
    4-dobrze by bylo gdyby kamienie epickie mozna bylo gdzies wydropic nie tylko z chaosa
    5-krysztal duchowy wierzchowca (nie da sie kupic za cyrkonie,tak jakby wogole nie istnial….)
    6-milo by bylo gdybyscie wprowadzili jakies eventy,wydarzenia ktore aktualnie sie dzieja(typu event hallowyn,mikolaj,boze narodzenie,sylwester itp)
    7-scalanie wogole nie dziala…..

23118157
    Uczestnik

Tak zadzwonimy.

Lisitsa
    Opiekun forum

Dziękuję!
    Wysłałem tę informację.

23104436
    Uczestnik

to jest żart czy kolejna kompromitacja z waszej strony odstraszajcie graczy dalej. WAŻNA INFORMACJA z bosów 270 wyposażenia lecą części z 250 poziomu czy to naprawde jest żart że na tym bosie na podłoge takie rzeczy wypadają i 2 informacja kolejnej rzeczy nie widać czy tak trudno ikonki wstawić? naprawcie to jak najszybciej bo nie widać equ z lvl 270

20494096
    Uczestnik

Dziękuję, wysłałem tę informację… I tak do usranej śmierci na serwerach PL, nie ma sensu już wypisywać bo i tak mają w głębokim poważaniu, żenujące i śmieszne jakie mają podejście do graczy, zamknąć to w cholerę i nie kompromitować się dalej…

Lisitsa
    Opiekun forum

Czy możesz wysłać zrzut ekranu?

Last edited: 02.12.2019 14:30

23104436
    Uczestnik

nie wiem czy za każdym razem mam robić zrzut ekranu i do was wysyłać czy nie macie jakiegokolwiek konta do testowania byle gdzie. tak jak wam się nie chce robić i naprawiać błędów tak mi się nie chce robić tych zrzutów opisałem problem chyba wystarczająco więc po co tu zrzut ekranu. Opiesze go jeszcze raz jeżeli idzesz na bosa wyposażenie lvl 270 i zabijasz go to na podłoge wypadają nagrody i zamiast equ z lvl 270 na podłodze znajduje equ z lvl 250 na bosie który mam lvl 270 tak raczej nie powinno być. Dodatkowo jak już się ten ekwipunek z lvl 270 jakoś zdobędzie na postaci nie widać ikon części equ o to tu chodzi

23104436
    Uczestnik

czy wy naprawde chcecie odstraszyć resztke graczy która wam została kolejna kompromitacja z waszej strony nie wiem jak się wam to udało zrobić że z bosów elitarnych znikneły luksusowe skrzynie i są tylko te dziadowskie gratulacje róbcie tak dalej zmniejszajcie zawartość gry zamiast rozszeżyć ją do poziomu innych wersji językowych bo wypuszczanie niepełnego produktu i dawanie jednej aktualizacji raz na miesiąc to śmiech skoro to tylko promyk w tym co jest gdzie indziej

Oglądasz 8 wpisów - 1 z 8 (wszystkich: 8)

Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.