Powrót do aktualności

Planowanie małego mieszkania

Fora Dark Genesis Pomoc & Wsparcie Planowanie małego mieszkania

Temat zawiera 1 odpowiedź, i ma 2 odpowiedzi, ostatnio zaktualizowany przez  48708554 1 tydzień temu.

Oglądasz 2 wpisy - 1 z 2 (wszystkich: 2)
  • Autor
    Wpisy

48708539
    Uczestnik

Obecnie remontuję swoje pierwsze mieszkanie typu studio. Chciałbym, aby wyglądało stylowo, ale jednocześnie było jak najbardziej funkcjonalne. Szczególnie zastanawiam się nad tym, jak zorganizować strefę wypoczynkową i jednocześnie miejsce do spania. Może znasz jakieś dobre porady lub źródła, gdzie można znaleźć rozwiązania?

48708554
    Uczestnik

Byłem w takiej sytuacji w zeszłym roku i mogę powiedzieć, że najlepszym rozwiązaniem okazały się meble wielofunkcyjne. Szczególnie pomógł mi wybór rozkładanej sofy, która służyła jednocześnie jako miejsce dla gości i moja przestrzeń do spania. Długo przeglądałem różne strony internetowe i natrafiłem na https://www.maximahouse.pl/product-category/sofa-beds-pl/ — jest tam naprawdę wiele opcji, które łączą w sobie kompaktowość, nowoczesny styl i praktyczność. Wybrałem model z dużą skrzynią do przechowywania, co całkowicie rozwiązało problem braku miejsca. Mogę powiedzieć, że w studiu każda rzecz musi pełnić co najmniej dwie funkcje.

• Ta odpowiedź została zmodyfikowana 1 tydzień temu przez  48708554.
    Last edited: 07.12.2025 15:03
Oglądasz 2 wpisy - 1 z 2 (wszystkich: 2)

Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.