Powrót do aktualności

okno klienta

Fora Wladca Smokow Dyskusja o grze okno klienta

Otagowano: 

Temat zawiera 8 odpowiedzi, i ma 2 odpowiedzi, ostatnio zaktualizowany przez  Bazuka 3 lat, 6 miesięcy temu.

Oglądasz 9 wpisów - 1 z 9 (wszystkich: 9)
  • Autor
    Wpisy

21425894
    Uczestnik

hej czy tylko ja mam dziś problem z wejściem do gry?
    otwieram okno klienta i nic nie ma żadne gry się nie pokazują 🙁
    cały dzień mam w plecy

Bazuka
    Opiekun forum

Witam
    mi normalnie działa ale jeżeli ci się tak robi spróbuj wymusić odświeżenie klijenta a jak nie to zmienić w właściwościach tryb z godości programu na inny i odpalić jeżeli to nie pomoże albo pokazuje ci biały ekran to sprawe zostanie ci zgłosić na support dodajac zrzut ekranu

21425894
    Uczestnik

hej zmieniałam właściwości i wymuszałam odświeżanie tak jak napisane i dalej nic 🙁
    od wczoraj nic nie działa. Tak jak w oknie klienta pokazują się tez inne gry tak nie ma nic. Do supportu napisałam już wczoraj wiec czekam co oni odpiszą.

Bazuka
    Opiekun forum

ehh masakra no cóż jedynie moge polecić ci klijenta od brova w ramach naprawy tego co zrobia byś za bardzo nie była stratna

21425894
    Uczestnik

klienta Brova mam tylko nie wiele mi to daje…. niestety to grubsza sprawa bo nie mam zielonego pojęcia jak się logowałam na klienta czy przez maila czy przez facebooka. Próbowałam na wszelkie sposoby i nic mi to nie dało…. także jak Support mi nie pomoże to przepadnie vip 6 i wykupiony vip na kolejne 3 miesiące ;( :(:(:(

Bazuka
    Opiekun forum

No w takim wypadku to nawet alternatywa nie pomoże no mam nadzieje że szybko ci odpowiedzą i to naprawia w miare szybko byś dużo nie straciła i życze miłego dnia 🙂

21425894
    Uczestnik

no nic trudno tak to jest jak się ma sklerozę 😀 ale dzięki za odpowiedz i również życzę miłego dnia 🙂

21425894
    Uczestnik

a mam jeszcze pytanie mam te konto klienta Brova ale tam żeby się zalogować przez fb przełącza mnie na przeglądarkę Internet explorer i za nic w świecie nie idzie się zalogować, Na odzień używam Firefoxa i nie wiem jak mam się przełączyć. Moglibyście podać jednak Wasze namiary Brova może u mnie coś z tym kontem jest nie tak….

Bazuka
    Opiekun forum

Niestety osobiscie nie moge udzielic takiej informcji na forum ale jak w google wpiszesz brov powinna ci wyskoczyc jego strona 😛 tyle mogę pomóc

Oglądasz 9 wpisów - 1 z 9 (wszystkich: 9)

Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.