Powrót do aktualności

Niespodzianka po północy

Fora Wladca Smokow Dyskusja o grze Niespodzianka po północy

Temat zawiera 3 odpowiedzi, i ma 3 odpowiedzi, ostatnio zaktualizowany przez  20517110 4 lat, 8 miesięcy temu.

Oglądasz 4 wpisy - 1 z 4 (wszystkich: 4)
  • Autor
    Wpisy

Ashley Li
    Uczestnik

Dziś niemiła niespodzianka mnie spotkała, aczkolwiek po zalogowaniu nie mogłam zrobić blizu lochów próby i jednej z lochów materiałów, to jeszcze nie wszystko w zdarzeniach mam od wczoraj otwarte skrzynie i nic mi dziś z nich nie wypadnie. To nie koniec jeszcze tych niespodzianek, ponieważ w krainie od wczoraj mam ukończone wszystkie misje, więc dziś ich nie zrobie, również nie nie mogę pobrać diaxów we frakcji no i wisienka na torcie w piramidzie kupony na diaxy gdzieś znikają bo w plecaku ich nie mam. Mam pytanie czy to wszystkie niespodzianki, czy jeszcze gdzieś na mnie czekają? A jak jest u Was ?

Ashley Li
    Uczestnik

super niby wszystko teraz chodzi na grze ale gdzie są moje kupony na diaxy z piramidy ???? drugi dzień ich nie mam 🙁

Sansara
    Opiekun forum

Witam!
    Proszę o zgłoszenie przez zakładkę Support.
    Pozdrawiam,
    Zespół WS

20517110
    Uczestnik

Ashley, a zrobiłaś restart? Po północy należy zawsze robić restart, aby wszystko się pobrało od nowa i zresetowało, inaczej będziesz widzieć tylko część nowych zadań

Oglądasz 4 wpisy - 1 z 4 (wszystkich: 4)

Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.