Powrót do aktualności

Niech ktoś coś z tym zrobi

Fora Wladca Smokow Dyskusja o grze Niech ktoś coś z tym zrobi

Temat zawiera 11 odpowiedzi, i ma 3 odpowiedzi, ostatnio zaktualizowany przez  26549378 3 lat, 7 miesięcy temu.

Oglądasz 12 wpisów - 1 z 12 (wszystkich: 12)
  • Autor
    Wpisy

26549378
    Uczestnik

To co tu napisze powinno zaineresowac wiekszosc z nas ktorzy tu graja.
    Sprawa jest taka,ze jak zapomnimy hasla do konta,zgubimy je,lub podejrzewamy ze nasze hasla moga byc zagrozone i chcemy je zmienic zeby nie dostaly sie w niewlasciwe rece,to niema takiej mozliwosci,bo funkcja resetowania hasla poprostu nie dziala.
    Znajomy ponad miesiac czasu nie moze odzyskac hasla i zalogowac sie do gry,bo email zwrotny od espirit wogole nie przychodzi mu.
    Postanowilem to sprawdzic i samemu sprobowac zmienic haslo,zeby ktos nie napisal ze znajomy ma problem z email,jednak okazalo sie ze do mnie tez nie przychodzi email zwrotny.
    Moral jest z tego taki ze jak ktokolwiek z nas bedzie mial problemy z haslem do gry to niech sie pozegna z kontem.
    Bardzo prosze o szybka interwencje w tej sprawie i szybkie naprawienie kolejnego,karygodnego bledu w tej grze.

26549378
    Uczestnik

hallo-jest tu jakis mod?ktos ten problem zglosil czy cisza w eterze?

26549378
    Uczestnik

brak emaili zwrotnych od espirit-nic niema w spamie ani nigdzie,wiec prosze to sprawdzic samemu i wziasc sie wkoncu za rozwiazanie problemu a nie pisaniem glupot o spamie

26549378
    Uczestnik

Bazuka gdzie jestes?zajmij sie problemem prosze bo Sansara nie wie chyba w jakim swieci zyje i z ludzi idiotow robi,ludzie wywalili mase pieniedzy na gre a teraz nie moga sie zalogowac na konta i ilu ludzi jeszcze potrzeba wam byscie wkoncy zainterweniowali sami w tej sprawie?Bardzo prosze innych gracze zeby sprbwali zmienic haslo i napisali czy zmiana hasla wam dziala,mozliwe ze potrzeba z 1000 zgloszen by wkoncu ktos sie za to wzial i ruszyl tylek z fotelika

Korabus
    Uczestnik

Bazuka i Sansara bardzo rzadko zaglądają na forum podobnie jak inni gracze. Problem z mailami był wcześniej ale po kilku próbach przychodziły, zależy gdzie masz maila, moje od espirit wpadały do spamu.

Bazuka
    Opiekun forum

Ja ogólnie się już gra przestałem dawno zajmować więc wszystko zależy od sansary problem z zmiana hasła albo przypomnieniem hasła tak samo jak usunieciem konta jest jak się nie myle od poczatku tej gry wiec zanim do tego dojdą jak to rozwiazać troche zetrwa ;/

Korabus
    Uczestnik

Nie jest od początku gry, sam na swoim koncie zmieniałem hasło ok. 2 razy.

26549378
    Uczestnik

probowalem z 5 razy i nic-nigdzie nic niema,u kolegi jest to samo-zgubil haslo i 2 miesiac nie moze zalogowac sie na gre,czy dobrze rozumie ze ma probowac kilkadziesiat razy?

26549378
    Uczestnik

a tak wogole to zmiana maila tez powinna byc dostepna,wiec nierozumiem czemu tego nie widze?

Korabus
    Uczestnik

Nie można zmienić maila, ktoś na supporcie pewnie mógłby to zrobić problem jest w tym że sam wiesz jak ten support wygląda. Ja zmieniałem hasło 2 razy ale z tego co widzę jakiś czas temu przestało to działać. Można próbować kontat przez support z Samsarą ale nie wiem czy to rozwiąże ten problem, bo jak nie sprawdzi zgłoszenia zamknie się samo za tydzień a na otwarte też nie odpisuje.

Bazuka
    Opiekun forum

Temu tez mniej więcej ta gra zostawia wiele do życzenia błedy błędami ale jeżeli chodzi o cało kształt to po prostu ta gra za bardzo leci pod zysk a kontakt z pomocą czy tez naprawa czego kolwiek to po prostu dramat

26549378
    Uczestnik

ad sansary sa ciegle te same odpowiedzi a problemy dalej nie sa rozwiazane,wszystko stoi w miejscu i konca nie widac-taka jest tu rzeczywistosc,tak naprawde to tu niema supportu a rozmowa wyglada tak jakby sie rozmawialo z kims co wogole nie czai gry,jedyny koles co staral sie cos zrbic i kumal gre to Bazuka i to on powinien sie tym zajmowac a nie osoby ktore nie maja zielonego pojecia o co chodzi

Oglądasz 12 wpisów - 1 z 12 (wszystkich: 12)

Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.