Powrót do aktualności

Koronacja

Fora Wladca Smokow Wsparcie techniczne Koronacja

Temat zawiera 3 odpowiedzi, i ma 4 odpowiedzi, ostatnio zaktualizowany przez  23105329 3 lat, 3 miesięcy temu.

Oglądasz 4 wpisy - 1 z 4 (wszystkich: 4)
  • Autor
    Wpisy

Mary
    Uczestnik

Od środy na koronacji, na najniższym poziomie piramidy, przeciwnicy 35 mln RB zadają obrażenia 1,3 – 1,7 miliarda. Chyba coś nie tak z tymi obrażeniami? Jakby trochę za dużo zer…

Korabus
    Uczestnik

No od środy dla niektórych graczy ostro zepsuli balans. Oczywiście jak im się to zgłosi na support wyczyść dns i klienta a brak rozwiązania problemu, sprawdź czy poza koronacją nie ma problemu z walkami pvp, w zadaniach czy na arenie bo tam problem również jest.

21753990
    Uczestnik

A ja sądziłam, że z moim kontem jest coś nie tak. Jednak różnica jest zbyt dosłownie uderzającą

23105329
    Uczestnik

I nadal tego nie naprawili … nie dość że i tak mała szansa jest na znalezienie się w rank by dostać nagrodę bo jeśli już Ci się to uda to silniejszy gracz Cię „wywali” albo bursztynki idą w ruch, to teraz te kosmiczne dmg gdzie ledwo idzie przejść nawet najniższe poziomy. Nie mam zielonego pojęcia na ki jest te forum, support i cała ta reszta załogi tego bajzlu.

Oglądasz 4 wpisy - 1 z 4 (wszystkich: 4)

Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.