Fora › Wladca Smokow › Konkursy › KONKURS „ŚWIĄTECZNY NASTRÓJ”
Temat zawiera 3 odpowiedzi, i ma 3 odpowiedzi, ostatnio zaktualizowany przez Koujou 4 lat, 10 miesięcy temu.
-
AutorWpisy
-
24 grudnia, 2019 o 2:23 pm #16504
SansaraOpiekun forumDrodzy przyjaciele!
Przed Świętami Bożego Narodzenia i Nowym Rokiem zapraszamy wszystkich chętnych do wzięcia udziału w naszym nowym konkursie twórczym „Świąteczny nastrój” i zanurzyć się w świątecznej atmosferze i dobrym nastroju!Zadanie konkursu:
► Zrób zdjęcie logo firmy (Esprit Games)na tle świątecznym. Możesz zrobić zdjęcie zarówno w domu, jak i na ulicy, najważniejsze jest to, żeby przekazywało duch świąt tak bardzo, jak to możliwe.
► Opublikuj swoją pracę w komentarzach pod tym postem. (Jeżeli publikujesz na forum, dołącz link do postu)
► Napisz kilka słów o tym, dlaczego zrobiłeś zdjęcie dokładnie w tym otoczeniu.Warunki konkursu:
* Na co najmniej jednym ze zdjęć musi znajdować się fizyczne logo firmy Esprit Games, tj. logo narysowane/wydrukowane na papierze lub przedstawione w innej formie fizycznej.
* Korzystanie z edytorów graficznych jest zabronione.
• Liczba prac wystawionych na konkurs nie jest ograniczona, ale tylko jedna praca od jednego uczestnika może wygrać.
* Wiadomość musi zawierać: nick i serwer twojej postaci, a także wersję językową gry, w którą grasz.
* Praca musi być stworzona specjalnie dla tego konkursu.
* Praca nie może naruszać norm moralnych i etycznych, a także przepisów Forum i przepisów UE.
* Zwycięzcy są określani przez administrację gry zgodnie z następującymi kryteriami: oryginalność, jakość wykonania, stopień szczegółowości pracy, jakość zdjęcia.Terminy konkursu:
od 24.12.2019 do 7.01.2020 włącznie.Nagroda:
Zostanie wybranych 3 zwycięzców, którzy otrzymają następujące nagrody:
1 miejsce:
1 – Nawałnica Nicości
500 – Magiczna sterówka
700 – Karmazynowy spinel
10 – Dusza wierzchowca
1000 – Esencja
1 – Skrzynia spinelu duszy poz. 7
2 miejsce:1 – Pocałunek Demona
400 – Magiczna sterówka
600 – Karmazynowy spinel
8 – Dusza wierzchowca
800 – Esencja
1 – Skrzynia spinelu duszy poz. 6
3 miejsce:1 – Pocałunek Demona
300 – Magiczna sterówka
500 – Karmazynowy spinel
6 – Dusza wierzchowca
600 – Esencja
1 – Skrzynia spinelu duszy poz. 5Możesz także rywalizować o nagrodę w kategorii „Nagroda Publiczności” (zwycięzcy zostaną wybrani według liczby polubień ).
3 osoby, które zdobędą najwięcej „Lubię to”, otrzymają:4 – Dusza wierzchowca
500 – Esencja
1 – Skrzynia spinelu duszy poz. 5Zapraszamy,
Zespół WS
7 stycznia, 2020 o 8:42 pm #17951
KoujouUczestnikJuż trochę po świętach, ale choinka dalej dobrze się trzyma, niestety logo czarno białe, bo nie mam kolorowej drukarki :P. Wybrałem to zdjęcie i otoczenie, gdyż nic tak nie oddaje świątecznego ducha jak choinka przystrojona w rodzinnym domu.
- Ta odpowiedź została zmodyfikowana 4 lat, 10 miesięcy temu przez Koujou.
7 stycznia, 2020 o 11:15 pm #17984
ShikiUczestnik14 stycznia, 2020 o 1:16 pm #18251
KoujouUczestnikNie mogę edytować już poprzedniego postu, a oczywiście zapomniałem dopisać w #17951 nicku, serwera i kraju. Koujou, S61, Polska
-
AutorWpisy
Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.