Powrót do aktualności

klony inwazja

Fora Wladca Smokow Wsparcie techniczne klony inwazja

Temat zawiera 4 odpowiedzi, i ma 3 odpowiedzi, ostatnio zaktualizowany przez  21335149 4 lat, 4 miesięcy temu.

Oglądasz 5 wpisów - 1 z 5 (wszystkich: 5)
  • Autor
    Wpisy

21335149
    Uczestnik

Bazuka czy wiadomo tobie ze jest duzy problem z biciem klonow w inwazji nie mozna ich bic zawiesza sie gra trzeba robic za kazdym razem relog jak widze ta gra coraz bardziej idzie na dno i jedno mnie tylko zadowala ze juz nie jestem jednym z tych glupcow podkreslam glupcow co wplacaja im fortune na ta gre a dostaja coraz wiekszy bubel !!!

Bazuka
    Opiekun forum

Hej no niestety nie wiem z racji że na chwile obecna na grze mnie prawie wgl nie ma tak samo jak zrezygnowałem z posady opiekuna forum wiec jeżeli są jakieś problemy z gra to prosze wysyłać zgłoszenia na suport

20373771
    Uczestnik

czyli wg tego co piszesz nie ma najmniejszego sensu tu zadnych problemow z gra zglaszac tylko od razu do supportu ktory i tak ma nas gdzies zgadza sie? W takim razie widze ze czas zakonczyc przygode z ta gra bo wiekszego badziewia i wiekszej zlewki graczy przez support jeszcze na zadnej grze nie widzialem. Wiec zycze Wam wszystkim milej- o ile jest to mozliwe- gry a supportowi i wlascicielom by szybko gra padla . Bo przy takim traktowaniu klijetow- a nimi jestesmy- zadna firma dlogo na rynku sie nie utrzyma

Bazuka
    Opiekun forum

Powiem tak ogólnie błedy zwiazane z gry z poziomu forum to ja zgłaszałem ale rownież osoby ktore maja podobne błedy i są one zgłaszane przez forum jak i support to czyta wiec najprostsza metoda jest zgłaszanie błedów na supporit niestety jak działa support ja nic za to nie mogę

21335149
    Uczestnik

dokladnie 7 zgloszen do suportu ani 1 odpowiedzi ida na dno na wlasne zyczenie tak to wlasnie wyglada jak partacze chwytaja sie za produkcje gier aby tylko szybko jakis zysk osiagnac

Oglądasz 5 wpisów - 1 z 5 (wszystkich: 5)

Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.