Powrót do aktualności

intymność

Fora Wladca Smokow Wsparcie techniczne intymność

Otagowano: 

Temat zawiera 4 odpowiedzi, i ma 2 odpowiedzi, ostatnio zaktualizowany przez  DAREK 6 lat, 1 miesiąc temu.

Oglądasz 5 wpisów - 1 z 5 (wszystkich: 5)
  • Autor
    Wpisy

DAREK
    Uczestnik

Witam, co z tą intymnością ? pokazuje się że co kilka min para jest online i jak zaglądam to stoi w miejscu . Proszę o pomoc , czy muszę dawać kwiaty aby poleciało dalej, a ta intymność nie może sama wpadać jak pisze że para jest online ? kurcze nooooo

zibi715
    Uczestnik

Poziom intymności rośnie o 1 pkt co 5 min gdy oboje małżonkowie są online. Również wysyłanie sobie bukietów róż daje pkt intymności – 99 róż daje 30 pkt a 999 daje 599 pkt intymności. Również wykonywanie razem kampanii, oraz prób podnosi poziom intymności. Dodatkowo robienie razem przez małżonków kampanii itp daje, jakże potrzebny, pyłek do rozwijania obrączki. Im wyższy poziom intymności tym wyższy bonus do statystyk, np na 7 poziomie daje nam 1100 atk, 1100 obrony i 6600 hp.

Pozdrawiam

DAREK
    Uczestnik

No właśnie nie rośnie co 5 min jak jesteśmy razem online !! ? Wczoraj miałem 141 i dziś mam tyle 141 , a jesteśmy długo razem w grze. Coś nie tak jest z tym :(((((

zibi715
    Uczestnik

Wiec musisz zgłosić bug bezpośrednio do supportu a nie tu na forum. Specjalnie obserwowałam dziś pkt i mi z mężem rosną.

DAREK
    Uczestnik

Dobrze, dzięki

Oglądasz 5 wpisów - 1 z 5 (wszystkich: 5)

Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.