Problem nie tkwi w mocy bosa lecz w progu na nagrode za bicie. Jak sie zbierze dużo koksów na bosie to cieżko jest wbic 0,1 procent graczom do 3mil punktów. Ja tak kilka razy nie otrzymalem fantów a bilem od poczatku. Teraz mam prawie 3,5 milina punktów i jak sie spóźnię na bicie to też nie dostane fantów. Wiec gracze nie wchodza by bić bo po co czas marnowac jak nic nie dostaną. wystarczy zdjac próg lub zmniejszyc go i troche czas wydłużyć.
No i powtórka z rozrywki-herszt międzyserwerowy 21:30 błąd na błędzie, lag za lagiem a potem nie można zalogować. Może byście wreszcie zaczęli poważnie traktować swoją pracę a nie tworzycie nowe serwy, na których potem też ledwo da sie grać?
Nie pozdrawiam.
Żeby odzyskać dolne ikonki trzeba po wyjściu ze świątyni wejść w obojętnie jaką kampę bez korzyści, zrobić reloga i ikony wracają. Po relogu można z kampy wyjść 🙂
mam tak samo. dzis znowu ta sama sytuacja herszt miedzyserwerowy rozwala wszystko relog i czarny ekran .kiedy wkoncu to naprawia?moze czas zastanowić się nad rekapensata.