Powrót do aktualności

Czerwony Ekwipunek

Fora Wladca Smokow Przewodnik po grze Czerwony Ekwipunek

Otagowano: 

Temat zawiera 4 odpowiedzi, i ma 3 odpowiedzi, ostatnio zaktualizowany przez  Bazuka 4 lat, 4 miesięcy temu.

Oglądasz 5 wpisów - 1 z 5 (wszystkich: 5)
  • Autor
    Wpisy

Bazuka
    Opiekun forum

Czerwony ekwipunek dlaczego się go opłaca robić cały
    Dodaje on dodatkowe bonusy takie jak :
    eq
    Ostateczny 5 cały set :
    eq
    Ilość wymagana na cały czerwony set:

Niższe levele – od 30 do 1.5tys spineli

60>70lvl – 28tys spineli (3.5tys na 1 item )

70>1 ostateczny – 12tys (1.5tys na 1 item )

ost1>ost>5=2tys – 16tys (2tys na 1 item)
    ost 5 na 6 (3tys spineli na 1 item )

Treść będzie dalej rozwijana z czasem

Last edited: 24.05.2020 09:28

19614355
    Uczestnik

Ale lepiej robić na 30 lv czy zbierać na 60?

Bazuka
    Opiekun forum

Lepiej zbierać na 60

20373771
    Uczestnik

Bazuka i tu sie nie zgodze . zaczynajac gre zaczolem od zrobienia 30 lewelu na czerwono. wiadomo – dla poczatkujacych graczy kazdy- nawet maly bonus to jest duzo. Ja zrobilem caly 30 lewel seta a puzniej zmienialem w zaleznoci czy mialem 40 czy 50 lewel . mialem prosciej chocby z tego wzgledu gdyz robiac kilka elementow nastepnych leweli seta dostawalem nowe mocniejsze bufy. a podczas przemiany – spinele czesciowo sa odzyskiwane poprzez zakladke odnawiaj w kuzni z elementu slabszego seta ktory zmienialem. Dzieki temu – jak zaowazylem – szybciej niz pewne osoby na grze moglem cieszyc sie dodatkowymi bufami a tazke szybciej udalo mi sie zrobic wyzsze lewele seta. Obecnie od tygodnia mam poziom 10 i seta na poziomie 5 gdzie gram tu od konca stycznia dopiero. Wg mnie nie mozna powiedziec czy Twoja opcja jest najlepsza by czekac – czy moja by zaczac od pelnego seta nizszego lewelu – gdyz to kazdy gracz powienien wiedziec jak chce prowadzic postac i czego oczekuje zaczynajac gre. Ja w pierwszy miesiac gry zszokowalem wiel osob u mnie w klanie gdzyz dzieki bufom z seta no i oczywiscie sposobu prowadzenia postaci bylem w stanie wygrac z wieloma osobami duzo silniejszymi- czytaj wieksze rb- niz ja.

Bazuka
    Opiekun forum

Ogolnie na to wpływa duzo czynikow ile graczy aktywnych serwer jak wyglada bossy smoki czy sie pilnuje itd wiec tak jak mowisz dla jednego lepiej na 60 poziomie a np dla innych predzej 🙂 wiec też masz racje

Oglądasz 5 wpisów - 1 z 5 (wszystkich: 5)

Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.