Powrót do aktualności

Brak nagród za event międzyserwerowy (event zużycia)

Fora Eternal Fury: Odrodzenie Aktualności Brak nagród za event międzyserwerowy (event zużycia)

Temat zawiera 4 odpowiedzi, i ma 2 odpowiedzi, ostatnio zaktualizowany przez  37881715 1 dzień, 2 godz. temu.

Oglądasz 5 wpisów - 1 z 5 (wszystkich: 5)
  • Autor
    Wpisy

37881715
    Uczestnik

I znów bez nagród za event, nie przychodzą mi na myśl słowa, którymi mógłbym, to odpowiednio skomentować. Poprzednio zgłaszałem do support, teraz sobie odpuszczę- tam nikt nigdy na nic nie odpowiada. Granie w tę grę nie ma większego sensu, co tydzień awaria bez rekompensat. Stale utracone nagrody z tytułu wygranych eventów. Moim zdaniem poziom traktowania przez was graczy jest niedopuszczalny.

37881715
    Uczestnik

Niektóry gracze kupują usługę, która po prostu nie działa. I można tak nad tym przejść po prostu do porządku dziennego? Serio? Bez odzewu, komentarza, rekompensat?

Sansara
    Opiekun forum

Witam!
    Prosimy o wysłanie z głoszenie z podaniem Nicknamu, serwera i datę wydarzenia

37881715
    Uczestnik

Naprawdę? Przecież ostatnio była dokładnie taka sama sytuacja. Dwukrotnie zgłaszałem i zostało to całkowicie zignorowane (zgłoszenie nadal u Was wisi- status przetwarzane, upłynęły 3 miesiące). Dostałem tylko informacje, ze będzie podjęta decyzja. Poczekam z nowym zgłoszeniem do momentu kiedy dostanę nagrody za poprzedni zbugowany event. Ile mam tego wysyłać? Będąc realistą i graczem z długim stażem, wiem, że zaległych nagród i tak raczej nie zobaczę.

• Ta odpowiedź została zmodyfikowana 1 dzień, 2 godz. temu przez  37881715.
    Last edited: 27.11.2024 18:11

37881715
    Uczestnik

Swoją drogą- Pani osobiście odpisywała mi na to zgłoszenie i prosiła abym czekał na decyzję- wystarczy sprawdzić.

Oglądasz 5 wpisów - 1 z 5 (wszystkich: 5)

Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.