Powrót do aktualności

Blokada konta

Fora Dark Genesis Pomoc & Wsparcie Blokada konta

Temat zawiera 3 odpowiedzi, i ma 4 odpowiedzi, ostatnio zaktualizowany przez  Tadzio Kozłowski 1 rok temu.

Oglądasz 4 wpisy - 1 z 4 (wszystkich: 4)
  • Autor
    Wpisy

20194785
    Uczestnik

Zablokowali mi konto nie podając żadnej przyczyny , kontakt z support niemożliwy ponieważ gdy wysyłam wiadomość pod wskazany przez nich adres przychodzi info zwrotne „wiadomość nie została dostarczona”.
    Czekam do jutra jak się nic nie zmieni zgłaszam to UOKIK

★ James ★
    Opiekun forum

Witam i dziękuję za kontakt. Twoje konto zostało zablokowane z powodu naruszenia przez Ciebie naszych warunków korzystania z usługi, ponieważ opublikowałeś ogłoszenie o sprzedaży własnego konta. Skontaktuj się z naszym działem obsługi klienta, aby uzyskać więcej informacji.

39327733
    Uczestnik

Jeśli szukasz wagi stołowej o wysokiej dokładności i chcesz kupić wagę elektroniczną stołową, zdecydowanie powinieneś sprawdzić tutaj. Zamawiałem u nich wagi dla mojego biznesu kulinarnego i byłem bardzo zadowolony. Dostarczają wagi o różnych pojemnościach, z dobrą dokładnością pomiaru. Moi szefowie kuchni i cukiernicy są zadowoleni z wydajności wag, które pozwalają im dokładnie odmierzać składniki. Ponadto mają stylowe i nowoczesne modele, które idealnie pasują do wnętrza kawiarni. polecam tę stronę!

Oglądasz 4 wpisy - 1 z 4 (wszystkich: 4)

Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.