Powrót do aktualności

Aktualizacja- 31.10.2019

Fora Świt Aniołów Aktualności Aktualizacja- 31.10.2019

Temat zawiera 31 odpowiedzi, i ma 15 odpowiedzi, ostatnio zaktualizowany przez  20494096 5 lat temu.

Oglądasz 15 wpisów - 16 z 30 (wszystkich: 32)
  • Autor
    Wpisy

23104436
    Uczestnik

o i kolejny błąd znalazłem nie widać swoich run bardzo dobrze ze zabralliście się za aktułalizacje szkoda tylko że przy tym jeszcze bardziej psujecie te gre najpierw naprawcie błędy a potem dodajcie aktułalizacje wydaje mi się że jest to poprawna kolejność bo to co robią wasi programiści to jakiś ewidentny żart

Lisitsa
    Opiekun forum

Czy mógłbyś opisać błędy bardziej szczegółowo, ponieważ w przeciwnym razie nie będziemy mogli przekazać ich programistom.

20493797
    Uczestnik

głąbie wszystkie runy widac zmieniaj kolor run i sortuj!!!

21143081
    Uczestnik

ty sobie mozg posortuj bo nic nie widac

21143081
    Uczestnik

blad jest opisany w zakładce wsparcie techniczne…niech sobie programiści wejda w runy umiejetnosci i zobaczą…bo do gry chyba się potrafią zalogowac?

• Ta odpowiedź została zmodyfikowana 5 lat temu przez  21143081.
    Last edited: 01.11.2019 14:53

23104436
    Uczestnik

jest się liderem chce się zmnienić pozycje gracza w klanie i nie widać żadnych nazw przy kwadratach jak również elita nie została dodana. runy które dropi się ze skrzyń osobistych są poprostu niewidoczne. i jeszcze jak się starożytną jaskinie ukończy to się szarża nie podświetla przez co łatwo zapomnieć o zrobieniu jej.I prośba że jak robicie już te aktułalizacje to dodajcie bosy cros serwera i czerowne kamienie by można było przyspieszyć komplementowanie bożej zbroji bo póki co to jedna wielka porażka i męczarnia liczenia na to że coś dobrego ci poleci raz na 10 bosów wyposażenia bo te szanse na wydropienie czegoś lepszego to jakiś żart.

23104436
    Uczestnik

i kolejny błąd naprawiliście ze tytuł za bożą zbroje działa ale zepsuliście ekspansje bo lider zwycięskiego klanu nie otrzymuje stroju a nie wiem jak pozostałe tytuły za ten event coraz więcej błędó się znajduje po tej aktułalizacji która miała pomoc a wychodzi na to że szkodzi bo jedne rzeczy są naprawiane a w nagrode inne się psują raczej tak nie powinno być

NommaD79
    Uczestnik

1. Nie widać run, prawdopodobnie problem z kolejnymi wersjami flash.
    2. Nie działa scalanie.
    3. Nie działają (nie dropią) kamienie totemów na 255lvl, zamiast ich są tylko żółte i czerwone, wbrew opisowi.
    4. Nie działają tytułu rankingu, jedynie sprawne są za poziom i pozycje pw.

To tak w podsumowaniu.

23465170
    Uczestnik

na serwie 8 niedziala w /nagrodzie za logowanie / i niemozna zakrecic /darmowymi cyrkoniami/

Kerotti
    Uczestnik

także eskorta nie zalicza się do odblokowania bogini

23104436
    Uczestnik

te napisy wszędzie to jakiś żart i gdzie jest loch duszy czyli walka z chordami potworów to po pierwsze a po 2 skąd mam wiedzieć ile kamieni kosztuje mnie ulepszenie jak ten napis jest za długi i połowa się nie mieści w tym najważniejsza częśc ilość zróbcie coś raz a pożądnie a nie takie błędy wszędzie gdzie się nie spojży i nie wejdzie żal

23016014
    Uczestnik

loch dusz jest w loch osobisty

23104436
    Uczestnik

to fajnie ale nie o ten loch mi chodzi bo tak to 100 lat będziesz zbierał na 10 klase duszy chodziło mi o loch dodatkowy świat marzeń tak to się powinno po polsku nazywać gdzie walczysz z chordami potworów i dostajesz skrzynki duszy z którego może wypaść ta książka na skile duszy lub kamień duszy a nie loch który daje mi 1 kamień i musze wydać hajs jeśli chce to ulepszyć bo inaczej 100 lat farmienia tym gównianym sposobem

23465170
    Uczestnik

czy zamierzasz nas poinformować cZy zgłaszasz nasze problemy z gra i co będzie zrobione i kiedy czy dalej będziesz nas olewala

Lisitsa
    Opiekun forum

Dziękujemy, zebraliśmy opinie i informacje.

Oglądasz 15 wpisów - 16 z 30 (wszystkich: 32)

Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.