Powrót do aktualności

Administracja

Fora Świt Aniołów Wsparcie techniczne Administracja

Temat zawiera 3 odpowiedzi, i ma 3 odpowiedzi, ostatnio zaktualizowany przez  20488494 5 lat, 1 miesiąc temu.

Oglądasz 4 wpisy - 1 z 4 (wszystkich: 4)
  • Autor
    Wpisy

23104436
    Uczestnik

jest jakikolwiek kontakt z administracją wsparciem czy właścicielem tej gry bo się wydaje jakby nikt nie czytał tego forum z administracji a tym bardziej suportu

Lisitsa
    Opiekun forum

Jestem częścią administracji komunikacji z graczami. Wszystkie pytania / skargi / sugestie ZAWSZE są kierowane do administracji i programistów.

23104436
    Uczestnik

a jak u was działa suport bo na odpowiedź lub na jakąkolwiek informacje o przetwarzaniu czekam już 2 miesiąc więc nie wiem czy jest jakikolwiek kontakt. Chciałbym by ta gra się rozwijała a nie zamykała. I przeczytałem wpis o tytułach one nie działają i mogę to udowodnić na wielu przykładach że na s2 nie działają tytuły tak jak powinny i o tym pisałem do suportu ale nie dostałem odpowiedzi przez prawie 2 miesiące. To zadam takie pytanie czy ta gra to beta czy oficjalny produkt. I również o systemie na serwerach i martwych kontach by je usunąć jak i o oszustwie podwójnego konta które psuje całą rozgrywke. Czekam na wyczerpującą odpowiedź.

20488494
    Uczestnik

prosze o zmiane serwera gracz MADMAN

Oglądasz 4 wpisy - 1 z 4 (wszystkich: 4)

Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.