Zdravim me by zajmalo kdy opravite RELIKVIE stale nejdou a tedka u noveho eventu po RESTARTU neni jantarove kolo co mam sakra delat s listky kdyz je nemam kde uplatnit!!! Opravdu by asi bylo nejlepsi tu hru zrušit když to opravit neumite a jen delate ze vas to nezajma!!!
Do lístků si můžem zabalit zmrzlinu. Minulý týden nebyl ani král zvířat. K relikviím bez poznámek raději. To, že bude aktualizace a kdy se nám taky neobtěžují napsat
Do lístků si můžem zabalit zmrzlinu. Minulý týden nebyl ani král zvířat. K relikviím bez poznámek raději. To, že bude aktualizace a kdy se nám taky neobtěžují napsat
Tak problém s lístky nám vyřešili… Prostě všechny zmizely. Tak jako mi občas zmizí po aktualizaci nějaké ty úlomky na relikvie. Asi proto, abych měla radost ze sbírání relikvie delší dobu. 😀 Kompenzace za problémy žádná. Ale to jsem ani nečekala. Každopádně opraváři díky. Jen na Relikvie (vlajka, kniha, štít) zapomněl. Snad brzy…
Relikvie nejsou stale opravene nejde to vubec načist sekne se to hnedka co se na to klikne!!! Měsic řešit RELIKVIE že nejdou je už masakr a hodne blby :D!!!
Já těm relikviím rozumím, vědí, že trvá dlouho udělat lvl, tak místo aby něco vymysleli nového ve hře, udělali velkou napínavost a sice:“Až to jednou spustíme, schválně, jestli budeš mít další lvl na některé relikvii.“ Divím se, že to neudávají jako event.