Pravidla technické části

Forums Dračí Pán Technické problémy Pravidla technické části

Tagged: 

This topic contains 35 replies, has 30 voices, and was last updated by  23213839 1 year, 11 months ago.

Viewing 6 posts - 31 through 36 (of 36 total)
  • Author

24962462
    Participant

Přezdívka: Jaeger
    Server: 40
    Dobrý den,
    nemám problém, ale otázku: účet jsem si zaregistrovala pod mužským avatarem, chtěla bych se zeptat jestli je v Dračím pánovi možné, aby uzavřeli dva avataři stejného pohlaví sňatek? Nechci svému avataru měnit pohlaví.
    Děkuji.

SeaStar
    Moderator

prosím, nepiš duplicitní otázky. Odpovídala jsem ti pod jiné vlákno.

Lyta
    Participant

Ahoj Jsem Darien serwer 48 přesně tento problém mám po restartu 3.3.2021 + zmizení prstenu.

Maeve
    Keymaster

<font style=“vertical-align: inherit;“><font style=“vertical-align: inherit;“>Привет, я Darien serwer 48 именно эта проблема у меня после перезапуска 3.3.2021 + исчезающее кольцо.</font></font>

Ahoj! Problém byl opraven před několika týdny. Pokud je to stále relevantní, kontaktujte mě prostřednictvím služby podpory.

SeaStar
    Moderator

Zdravím všechny hráče! Máme problém s dungeonem ZKOUŠKA KŘÍDEL. Naši vývojáři již na opravě pracují. K sbírání kamenů na křídlech můžete použít VYMETENÍ. Bohužel zatím nevíme, jak dlouho bude oprava trvat. Jakmile dojde k nějaké aktualizaci nebo opravě, dám vám vědět.

Attachments:

23213839
    Participant

Dobrý den ,po dnešní údržbě nefungují události a ztratil jsem investice,čestné vip.Erebos server 8. A nefunguje to prý nikomu

Viewing 6 posts - 31 through 36 (of 36 total)

You must be logged in to reply to this topic.