dobrý den opět otevřeli dnes nový server a už je tam zas chyba události běží o hodinu dříve než mají běžet tudiž opět nepůjde bojiště proč neopravujete chyby a jen spouštíte další a další servery tohle je jasně vidět že z nás hráčů taháte jen peníze opravte chybu server 33 dnes spuštěný
ahoj
jak je to s ochranou před drancováním, píšete pokud budete drancovat, ztratíte ochranu. nedrancuji a přesto nejsem ochráněna a drancují mne i 15x za den.
díky za odpověď
nick RoyNan
Zdravím.Na serveru 38 nikdo nedostává odměny za eventy?Hlavně i já jsem nedostala už za 3 udělá stím někdo něco nebo jen chcete po lidech peníze.Z pozdravem Triloska server 38
Dobrý den,
od 17.4. odpoledne se nemůžu připojit na hru.Přezdívku mám Jesse a server 4 Dom. Hra se načte pouze 50 % a dál se nenačítá. Moc vám děkuji za odpověď
Dobrý den po dnešní údržbě nejde se mi přihlásit na můj profil na Sevru:40 Hrač: Aragon … mam to rozehraní . když dam hrát ukáže se mi jako od znovu a že moje jméno už se používá to jsem já ale nemůžu se přihlásit na svojí postavu co tu hrají celou dobu… prosím o okamžitou nápravu ,at mohu pokračovat ve hře prosím moc o zpětné aktivovat ,at se mohu přihlásit jak jsem se po celou dobu hlásil . S pozdravem Aragon
LIZARDcze
Server 43
Problému je více
1. Včera 6.5.2020 jsem měl život u svého hrdiny 615k a dnes 7.5.2020 530k všechny věci a Titul stejné
2. Vždy když jsem se podíval na své přátele tak jsem viděl i posednutí u hrdinů ( na hrdinech mají draky, ale mě to ukazuje „žádný“ )
3. Události – vždy tam bylo více stran ted jen jedna “ na prodej „
Přezdívka Jesse
Server S4 Dom
Včera jsem si ráno nabila VIP. Nic mi přes den nepřišlo tak večer jsem to opět zkusila. Takže včera jsem si nabila VIP dvakrát. Doposud jsem nic neobdržela. V čem je chyba???
Dobry večer stale nefunguje ani se nezobrazuje ikona Anděl nevim co stim je ale nejde to vice hračum. Tak stim prosim něco dělejte dekuji hračcke jmeno Luciašek.