S13 funguje,řekli mi tam,že jde o sloučení serverů a prý se na svůj server (S14) už nepodívám,ale postava,kterou na S14 mám je aktivní.
Jen netuším pokud je to tak s tím sloučením,na kterým serveru se můžu s postavou z S14 přihlásit ….
Tak koukám že chyba potkala skoro kromě 23. Provozovatel samozřejmně mlčí, peníze má a nic jiného ho nezajímá, spokojenost nebo informovanost hráčů je klasicky nulová a to ani od moderátorů.
Drahý admine – nebo kdo to bude řešit- jsou tu lidé, co do toho narvali x tisíc – já naštěstí jen pár set. I to naštve, ale předpokládám, že naštvaných lidí bude dostatek v případě nesprovoznění i na hromadnou stížnost. Prosím alespoň v rámci uklidnění situace a zachování důvěryhodné tváře serveru o vyjádření, zda zapsané bonusy na současných postavách alespoň převedete na jiný servery – úroveň, vip, jantary apod. Děkuji.
Jaký slučování? Kdyby fungoval jen jeden server, tak to tak trochu chápu, ale když funguje například 13 a 21 ale nefunguje 14, 20 a některý další, nedává nic z toho smysl!