Întoarce-te

Turneu interservere

Forums Dragon Lord Probleme tehnice Turneu interservere

This topic contains 9 replies, has 4 voices, and was last updated by  Maeve 3 years, 4 months ago.

• Author

Yahyia
    Participant

Iar nu merge turneul

Maeve
    Keymaster

Iar nu merge turneul

Buna! Ați putea să ne oferiți mai multe detalii și să ne oferiți capturi de ecran care să ilustreze problema turneului?

Yahyia
    Participant

NU , turneul nu e activ de cateva saptamani nici Razboiul Zeilor nici Arena Dragostei

Maeve
    Keymaster

Buna! Ai putea să fii atât de amabil încât să ne oferi mai multe detalii despre problema cu Love war?

Yahyia
    Participant

detaliu tehnic – nu merge de o luna si Arena dragostei la fel ca si Razboiul Zeilor

Joe Keith
    Participant

Hi

Love war is like someone hit stop button see pic, no time till start.

Gods war freeze, i mean everybody get title when time to start like last time when worked.
    If i was on 10 last time when worked i just get title and that’s it. No calcification no finals.

Yahyia
    Participant

ca sa nu mai zic ca fiecare mentenanta il strica mai rau cand aveam 18 mil br faceam singur fara probleme Barlogul dragonilor azi am terminat dupa 249 de atacuri bug peste bug , ieri la ruinele templului am ucis dragonul de 2 ori si imi afisa esuare cand l-am ucis a 3-a ora mi-a dat punctele

Maeve
    Keymaster

ca sa nu mai zic ca fiecare mentenanta il strica mai rau cand aveam 18 mil br faceam singur fara probleme Barlogul dragonilor azi am terminat dupa 249 de atacuri bug peste bug , ieri la ruinele templului am ucis dragonul de 2 ori si imi afisa esuare cand l-am ucis a 3-a ora mi-a dat punctele

Buna!

Dacă aveți probleme sau ați găsit o eroare, vă rugăm să contactați serviciul nostru de asistență https://espritgames.com/ro/support/?esc=site_ro_tmenu

Salutări calde,
    Manager de asistență Dragon Lord.

Saiko
    Participant

Buna ! Din nou nu au mers finalele la Turneul Interservere ( Turneul Cuplurilor ) Cred ca este a treia luna de cand nu merg finalele . 🙁

Maeve
    Keymaster

Buna ! Din nou nu au mers finalele la Turneul Interservere ( Turneul Cuplurilor ) Cred ca este a treia luna de cand nu merg finalele . 🙁

În cazul în care evenimentul nu funcționează, vă rugăm să ne trimiteți biletul. Altfel nu putem afla că este ceva în neregulă cu acesta.

You must be logged in to reply to this topic.

Games place