Forums › Dragon Lord › Știri › Serverul nou S45: Dragonul elfic vă așteaptă!
Tagged: ?
This topic contains 12 replies, has 4 voices, and was last updated by Maeve 3 years, 10 months ago.
-
AuthorPosts
-
01/08/2021 at 10:00 AM #15024
MaeveKeymasterVești bune pentru toată lumea!
Noul server S45: Dragonul elfic este deja deschis!
În primele zile pe noul server, efectuați sarcini speciale pentru a obține titluri unice și a deveni cel mai puternic din carnaval. Recrutează eroi, monturi de tren și animale de companie.
Vino în joc în fiecare zi și obține recompensele.
Alătură-te noului server pentru a începe să joci chiar acum!
-
01/09/2021 at 11:48 PM #15029
SaikoParticipantMa bucur sa vad ca deschideti noi servere….Bucuria ar fi totala daca ati rezolva bug-urile din joc 😛 . Ce aveti de gand cu war interserver, e a doua saptamana cand nu merge ? In plus , intrebarile pentru cupluri , event-urile care merg aiurea (sau lipsesc – mai bine spus,ca nu vedem nimic nou ). Exceptia care a intarit regula,cel de Halloween. Se pare ca nu dati cu nasul prea des pe forum :).Poate ne onorati cu putina atentie si pe noi , ca nah, se baga niste bani in jocul asta.
-
01/11/2021 at 12:05 PM #15060
MaeveKeymasterSalut!
Vă rugăm să contactați serviciul nostru de asistență în cazul în care aveți probleme sau erori în joc https://espritgames.com/ro/support/?esc=site_ro_tmenu&locale=ro_RO.
Salutări calde,
Manager de asistență Dragon Lord.
-
-
01/13/2021 at 1:38 AM #15089
25054847Participantce se intampla?
-
01/13/2021 at 1:39 AM #15090
25054847Participantfara flash player nu se mai poate juca?
-
01/13/2021 at 5:53 AM #15092
SaikoParticipantHello ! Deci nu am cuvinte sa va calific ! Mereu intampin probleme la reincarcare, mereu ma privati de bonusul de reincarcare ! Am incarcat 20000 diamante si nu am primit bonusul,DIN NOU ! In plus,va faceti ca ploua, niciodata nu ne recuperam pierderile . Este ultima data cand reincarc contul, este furt pe fata si bataie de joc 🙁 . Pana cand ne mai tratati cu „ignore” ?
-
01/13/2021 at 6:09 AM #15097
SaikoParticipantIn plus,ne tot ametiti cu tichete la Suport , pe bune ? Si ? Suportul ala al vostru nu solutioneaza niciodata problemele de genul asta . Fiecare tichet pe care il trimitem , se loveste de un zid sau, e ca o frectie la un picior de lemn :S . Ati pierdut o gramada de playeri care au investit si care ar mai fi investit. Daca nici de data asta nu remediati problema,eu cel putin, nu mai bag un penny in mizeria voastra de joc, e suficient ca ne confruntam numai cu probleme si fara investitii. Am trimis tichet , Maeve , sunt curioasa Daca si Cine imi va raspunde :)…
-
01/14/2021 at 9:11 AM #15113
SaikoParticipantMai multi jucatori ne confruntam cu alta problema. Chatul nu merge – chat clan,chat general,factiune, in cel mai bun caz,daca apare , mesajele sunt incalecate . Merg doar mesajele private 🙁 .
-
01/14/2021 at 9:13 PM #15117
SaikoParticipantWhat in the Earth is going on with the chat, we can’t use it ?! When are you going to fix it ? It becomes really and totally annoying . More than 24 hours and still unusable ?
-
01/15/2021 at 5:06 AM #15118
SaikoParticipantA fost o scurta mentenanta,nu stiu ce anume ati verificat dar problema chat-ului tot nu s-a rezolvat. Se pare ca toate plangerile noastre,va intra pe o ureche (un ochi) si va iese pe cealalta (celalalt). Fiecare mica problema care se iveste,o rezolvati…in cincinale. Ce sa ne mai asteptam atunci sa rezolvati probleme care tin de partea financiara si care sunt mai greu de rezolvat ? Este a nu stiu cata postare pe care o fac si parca ma lovesc mereu de un zid,am sa ies batuta in cap din jocul asta. PE SCURT : ce scriem ( chat global , chat factiune , chat clan ), nu apare , nu se vede ce scriem . Daca apare un chat „general” , in cateva minute, anunturile se incaleca sau dispar de tot . Nu sunt singura in situatia asta , unora le functioneaza normal chatul , altora , nu. Cat va poate lua sa fixati o problema care pare, chiar si pentru un necunoscator, minora ?
-
01/15/2021 at 6:08 AM #15119
-
-
01/15/2021 at 7:09 AM #15121
SaikoParticipantMs, Kido…Bine macar ca au rezolvat problema turneului … E foarte nasol cu chatul,in mod normal se rezolva cu un refresh , acum sunt aproximativ 48 de ore de cand nu merge. In fond,ar fi o problema usor de rezolvat pt. ei…dar nu prea exista bunavointa .Cel mai rau e cand se fac misiuni in echipa…Daca n-ar fi vorba despre asta , nu mi-as bate capul , pot sta si pe „mute” , nu ma trage nimeni de limba :P.
-
AuthorPosts
You must be logged in to reply to this topic.