Întoarce-te

Mars

This topic contains 8 replies, has 4 voices, and was last updated by  43479682 1 month, 2 weeks ago.

• Author

Saiko
    Participant

Buna ziua. Doresc sa stiu care este criteriul aranjamentului oponentilor in Mars ? Cum este posibil sa am oponent cu aproape 18M BR , trecut cu 14 M BR in al doilea rand incepand de jos , in masura in care , are tot teamul on , eroi de event ?! Este absurd!Pe langa faptul ca pe 13-14 , sunt mereu oponenti numai si numai cu eroi de event , chiar si atunci cand folosesti „schimbare minunata” , se face doar rocada. Si asta ” e batuta in cuie ” de saptamani in sir . Mi se pare extrem de inechitabil, sa spunem ca e acceptabil sa ai oponenti peste nivel tau , dar sa ii puneti pe randurile de jos , este extrem de frustrant deja .

Kido
    Participant

Calea lui Marte , ofera oponenti in functie de nivelul si BR-ul tau, nu de al celorlalti jucatori.
    Se mai poate intampla ca pe o anumita treapta , sa ai si jucatori propriuzisi cu BR-ul lor actual.
    EX orientativ :BR-25.000.000
    niv1 – intre 15-17mil Br
    niv2.3 – 22-28mil Br
    niv4 – peste 30mil Br
    Iar in functie de posibilitati , poti folosii butonul de refresh , care fie iti scade fie iti creste br-ul oponentului , dar nu sub o anumita treapta. ex: br oponent 25mil , dupa refresh fie are 24 fie poate chiar 26.

• This reply was modified 4 years, 1 month ago by  Kido.

Saiko
    Participant

Ma refeream la faptul ca jucatorul in cauza are bR diferit mult fata de cum imi aparea mie pe a 3-a treapta,adica 19M BR,fata de 14M cu cat apare la mine. Si asta 3 zile la rand. Eu aveam 16M , iar pe randul trei,pufff,jucator de 19M :).

• This reply was modified 4 years, 1 month ago by  Saiko.

Kido
      Participant

NU CONTEAZA CE BR ARE NU STIU CE JUCATOR ! INTELEGI ?
      CONTEAZA DOAR BR TAU , SI IN FUNCTIE DE EL ITI DA NPC-URI !
      POATE SA FIE SI PE TREAPTA A 5-EA , UN JUCATOR (CU BR REAL DE 10MIL ) SI IN TREAPTA 5 SA IL VEZI CU 50MIL BR ! POTI PRINDE SI JUCATORI DE 30MIL BR , IAR IN PRIMA TREAPTA SA AIBE 15MIL!
      SI LEGAT DE CE AI POSTAT ! CE E IN NEREGULA ? SE INCADREAZA IN REGULA , AI BR 16MIL , 3RD FIGTHS , +3 MIL FATA DE TINE.
      CITESTE INCA O DATA EXEMPLU.(REPET EXEMPLELE SUNT INFORMATIVE NU CONCRETE.)

Saiko
    Participant

Nu mai striga ca-mi spargi timpanele 😀 ! Fie cum spui tu .

Kido
      Participant

Se stricase tst. Si a ramas „Caps” blocat , scuze :))

Yahyia
    Participant

Pe mine ma amuza criteriile astea la misiune personala bat un jucator cu br mai mare ca mine de 3 ori si cand joc mars puf ma bate de ma rupe la arena acelasi jucator il bat. Cam ciudat nu?

Saiko
    Participant

Nu-i bai,Kido :P…Noi sa fim sanatosi :)).Boii de la bicicleta…inca nu i-am dat dar promit solemn ca daca e nevoie , ii donez si pe aia 😛 . Do you have a hint?

43479682
    Participant

Mars is a rich destination for scientific discovery and a driver of technologies that will enable humans to travel and explore far from Earth.

Quality Dress Alteration Services in Inman SC

You must be logged in to reply to this topic.

Games place