Forums › Dragon Lord › Știri › ÎNTREȚINERE, 5 NOIEMBRIE
Tagged: Maintenance, news
This topic contains 3 replies, has 3 voices, and was last updated by Maeve 4 years ago.
-
AuthorPosts
-
11/04/2020 at 3:00 PM #14562
MaeveKeymaster -
11/04/2020 at 7:58 PM #14580
SlayerParticipantDaca tot faceti intretineri peste intretineri in fiecare saptamana , rezolvati Doamne iarta-ma si bugg-urile care sunt, turneul intre servere … Nu mai da-ti refresh la serv … ocupati-va de joc !
Adauga-ti si ceva nou !!!!! Ati bagat anumite chestii care nu stiu/stim pentru ce sunt, jocul nu este complet.
- This reply was modified 4 years ago by Slayer.
-
11/05/2020 at 9:20 AM #14585
SaikoParticipantDupa cum observ,postarea mea legata de faptul ca nu mi-ati dat rewardurile la ultimul carnaval al consumului, s-a „evaporat”. Nu va prea place cand sunteti trasi la raspundere. Practic , m-ati furat de niste bani,ca nah, dupa cum spune si titlul eventului , e „carnavalul consumului „. Nici la biletul trimis la suport nu am primit raspuns , va faceti ca ploua si va spalati pe maini , lasa , platesc payerii ca voi sa va bateti joc si de banii nostri , si de nervii nostri….Pe langa faptul ca nu rezolvati bug-urile din joc , chestii cu care ne confruntam zi de zi. De ce sa va bateti capul, vreti numai investitie si cand vine vorba de bani mai ales , deveniti si surzi , si orbi.
-
11/05/2020 at 1:57 PM #14589
MaeveKeymaster<font style=”vertical-align: inherit;”><font style=”vertical-align: inherit;”>Как я заметил, мой пост о том, что мне не дали награды на последнем карнавале потребления, «испарился». </font><font style=”vertical-align: inherit;”>Тебе не очень нравится, когда тебя привлекают к ответственности. </font><font style=”vertical-align: inherit;”>По сути, ты украл у меня деньги, потому что нет, как сказано в названии мероприятия, это «карнавал потребления». </font><font style=”vertical-align: inherit;”>Я тоже не получил ответа на отправленный в службу поддержки тикет, вы делаете дождь и моете руки, уходите, я плачу плательщикам, чтобы вы могли посмеяться над нашими деньгами и нашими нервами … Кроме того, что вы не решаете ошибки- вещи в игре, с которыми мы сталкиваемся каждый день. </font><font style=”vertical-align: inherit;”>Зачем беспокоиться, вам нужны только инвестиции, а когда дело касается денег, вы становитесь и глухим, и слепым.</font></font>
Toate informațiile despre probleme trebuie trimise direct către serviciul de asistență. În cazul în care nu o trimiteți, postarea dvs. va fi ștearsă definitiv.
-
AuthorPosts
You must be logged in to reply to this topic.