Forums › Dragon Lord › Discuție Joc › Events
This topic contains 4 replies, has 3 voices, and was last updated by Saiko 2 years, 5 months ago.
-
AuthorPosts
-
05/27/2022 at 11:34 AM #16557
SaikoParticipantCe faceti cu eventurile ?! Nu am avut event deloc saptamana asta . Ce aveti de gand?! Dupa ce ca avem cele mai saracacioase eventuri , nici pe alea nu le dati la timp ! Va mirati ca jucatorii nu mai investesc ?! Pentru ce sa investeasca ? Gestionati extrem de neprofesional acest joc ( pe Romania ) . Se pare ca nici macar nu mai avem un moderator , vorbim singuri pe aici !
-
05/27/2022 at 1:10 PM #16558
AdySlayer8ParticipantCe faceti cu eventurile ?! Nu am avut event deloc saptamana asta . Ce aveti de gand?! Dupa ce ca avem cele mai saracacioase eventuri , nici pe alea nu le dati la timp ! Va mirati ca jucatorii nu mai investesc ?! Pentru ce sa investeasca ? Gestionati extrem de neprofesional acest joc ( pe Romania ) . Se pare ca nici macar nu mai avem un moderator , vorbim singuri pe aici !
Da! Vorbim singuri!
-
05/28/2022 at 5:57 PM #16560
RukaParticipanteu am zis de mult timp ca nu mai este moderator, iar jocul merge din inertie si ca nu se mai face nimic la el.
-
05/28/2022 at 6:00 PM #16561
RukaParticipantor sa mai bage poate prin toamna ceva, prin care sa isi mai aduca ceva bani la buzunar, gen cartonase sa mai cheltuie lumea, in rest nu cred sa fie ceva nou prin care sa interactioneze jucatorii intre ei.
-
05/28/2022 at 10:11 PM #16562
SaikoParticipantMacar bine ca interactionam noi,intre noi :)))…cu ei se pare ca nu mai avem cu cine. Nici pe pagina FB nu au mai postat nimic, nimic despre mentenanta – „0” informatii.Nici la bilete nu raspund,au trimis colegii mei si nu au primit nici un raspuns , la „n” bilete trimise. Eu nu m-am mai ostenit sa trimit pentru ca vorbim in vant – bine ca la „investitii”, raspund automat cu e_mail :)).Imi spunea cineva azi ca ( cica ) s-ar lucra la site – m-as mira !
-
AuthorPosts
You must be logged in to reply to this topic.