Dobry vecer dneska po pulnoci sem se logla a nedostala jsem Trvalou investici a nestalo se my to poprve ale uz nekolikrat.Prosim o napravu dekuji Bella server CZE40
Добрый вечер сегодня вечером после полуночи Я приехал сюда, и у меня не было постоянных инвестиций, и это происходило не в первый раз, а несколько раз. Пожалуйста, спасибо за исправление Bella server CZE40
Hello! I’ve forwarded this information to the technical staff to fix this issue. The next time if you have any game issues, glitches or questions you can contact me in support service or in discord.
<font style=“vertical-align: inherit;“><font style=“vertical-align: inherit;“>Добрый вечер сегодня вечером после полуночи Я приехал сюда, и у меня не было постоянных инвестиций, и это происходило не в первый раз, а несколько раз. Пожалуйста, спасибо за исправление Bella server CZE40</font></font>
To je hezke ale tak dobre tu hru nebo tikec neznam abych to mohla nekde naskenovat noc co uz prisla jsem o 1000jantaru za dva dny super a diky 🙁 Zeynep
To je hezke ale tak dobre tu hru nebo tikec neznam abych to mohla nekde naskenovat noc co uz prisla jsem o 1000jantaru za dva dny super a diky 🙁 Zeynep
Dobry vecer Od vcerejska se my stratil zasnubni prsten a tedka sem zjistila že nemam runy u RELIKVIE nevim proc to blbe,muzete se prosim na to podivat predem dekuji Elza.
Ahoj Elzo, tuto chybu ve hře vyřešíš jen přes podporu, adminka bude potřebovat screen a hlavně číslo tvého serveru a jméno ve hře, jinak tě nebude moct najít.