Dobrý den po dnešní údržbě nejde se mi přihlásit na můj profil na Sevru:40 Hrač: Aragon … mam to rozehraní . když dam hrát ukáže se mi jako od znovu a že moje jméno už se používá to jsem já ale nemůžu se přihlásit na svojí postavu co tu hrají celou dobu… prosím o okamžitou nápravu ,at mohu pokračovat ve hře prosím moc o zpětné aktivovat ,at se mohu přihlásit jak jsem se po celou dobu hlásil . S pozdravem Aragon
Dobry den hrtaji na servru 19 jsem kojot nejde se prihlasit ale hlavne ze prachy platim tak stim koukejte neco udelat a nehlede na to ze ma pozice v klanu bude v haji tak vam pekne dekuji
Mě už se nejde přihlásit přes týden,tedy občas v noci to jde a minulou neděli to vypadalo že už bude vše v normálu.Druhý den ale zas nic.Naposled mi to šlo 1.4. někdy kolem třetí hodiny ranní.Od té doby opět ne,tedy nezkouším to každou chvilku
no ty vole zase jedni a ti sami co byli blokli v dubnu to neni mozny uz. v dubnu jim clovek pise a odpoved jsem dostala teprve minuli tyden. stim ze pokud se nedostanu stale do hry tam napsat na suporrt.Cat